Heart

Poate nu toti suntem facuti pentru dragoste. Asta nu inseamna ca nu avem sentimente sau ca nu am fost indragostiti niciodata. Poate chiar am fost indragostiti de prea multe ori. Ne-am pus sufletul pe o tava si l-am servit celui drag la micul dejun, pranz si cina..pana s-a consumat. Poate el , care ti-a spus ca te iubeste, dar pune un ocean intre voi, a facut asta inaintea ta. Si-a dat sufletul altei femei si nu a mai ramas loc pentru tine. Poate unor oameni chiar nu le-a mai ramas nimic de oferit.

Barbatii iubesc in mii de feluri, la fel ca femeile dealtfel. Nu sunt simpli cum vrem noi sa credem. Un barbat, barbatul despre care vorbim in articolul asta, te poate iubi infinit dar sa nu stie sa iti ofere dragostea lui. El, e sigur ca tu esti facuta pentru el, tu stii ca voi doi sunteti meniti sa fiti impreuna…dar…nu se poate. De ce? Intreaba-l pe el, dar nu va stii sa iti raspunda.

Incearca sa gaseseti raspunsul in tine. Incearca sa pui pe hartie plusurile si minusurile, desi iti va da cu virgula vei stii ca daca nu e pozitiv nu e bine. Si iti va lua timp sa te aduni, sa te ridici pana sa poti sta din nou in fata lui, dar macar vei ramane cu gandul frumos ca il iubesti, te iubeste dar pur si simplu e imposibil. Stiu ca ni se pare ca intelegem barbatii. Aici avem dreptate: Doar ni se pare!

Dragele mele, nu va indrogstiti  de un barbat care nu va poate oferi dragoste! Vei oferi tu pentru amandoi si vei consuma totul inainte de vreme. Vorba lui Chirila : Ai risipit iubirea pe un dobitoc!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.