http://www.dreamstime.com/-image17977099

Vrei sa afli care sunt zodiile pe care ar trebui sa le ocolesti in cazul unei relatii de lunga durata? Iata ce raspuns au pentru tine astrologii.

Berbec

Daca te afli in cautarea unui partener de viata, ar trebui sa eviti zodiile Capricorn si Rac. Diferentele dintre zodii sunt foarte mari si ar trebui depus prea mult efort pentru a face treburile sa mearga. Daca ar fi sa alegi intre cele doua zodii, cea mai proasta alegere ar fi Racul. Sufletul sau sensibil si dornic de securitate emotionala si domestica nu va fi compatibil cu dorinta de libertate a Berbecului.

Ce sa alegi: Leu sau Sagetator.

Taur

Pentru tine cele mai putin compatibile zodii sunt Leu si Varsator. Gaurile ar fi mult prea mari pentru a putea fi acoperite. Varsatorul ar fi mult prea incapatanat sa se schimbe de dragul Taurului care nu poate intelege dorinta acestuia de a fi nonconformist si rebel.

Ce sa alegi: Fecioara sau Capricorn.

Gemeni

Ar trebui sa ocolesti persoanele din zodia Pestilor. Nevoia de intimitate deplina intre parteneri, fizica si emotionala, il va face pe Peste sa fuga din fata unui Geaman instabil emotional si care, uneori, este obsedat de logica.

Ce sa alegi: Balanta sau Varsator.

Rac

Iti doresti o persoana care sa semene foarte mult cu tine, asa ca este de preferat sa eviti o persoana din zodia Berbecului. Dorinta acestuia de libertate si incapatanarea excesiva nu este “digerata” de un Rac. In Plus, nevoia de stabilitate a Racului nu este pe placul Berbecului.

Ce sa alegi: Scorpion sau Pesti.

Leu

Cu siguranta nu ti-ai dori langa tine o persoana din zodia Taurului sau Scorpionului. Diferentele sunt aproape ireconciliabile, iar efortul de a face relatia sa mearga ar fi prea mare ca sa merite. Dorinta Leului de a conduce se va bate cap in cap cu dorinta de dominare a Scorpionului si niciunul dintre ei nu va fi dispus sa cedeze.

Ce sa alegi: Berbec sau Sagetator.

Fecioara

Persoanele din zodia Fecioarei ar trebui sa evite sa se intalneasca cu cei nascuti sub semnul Sagetatorului. Constiinciosi si sarguinciosi, cei din Fecioara nu vor putea intelege stilul de viata al Sagetatorului: aventurosi si rebeli.

Ce sa alegi: Taur sau Capricorn.

Balanta

Capricornul si Racul sunt zodiile pe care astrologii nu le gasesc compatibile cu zodia ta. Iar cea mai mica compatibilitate o ai cu Capricornul. Balanta este in cautare de echilibru si isi doreste alaturi un partener constant. In timp ce Capricornul este o persoana destul de haotica, ce nu poate intelege stilul de viata al Balantei.

Ce sa alegi: Gemeni sau Varsator.

Scorpion

Ar trebui sa ai grija cu persoanele din zodia Leul si Varsator. Mai ales cu Leul, intrucat natura lui dominatoare si inflexibila nu este compatibila cu dorinta ta de dominare si putere. Oricat de mult ati incerca, fiecare are o latura greu de stavilit: dorinta de a conduce.

Ce sa alegi: Rac sau Pesti.

Sagetator

Sagetatorii nu sunt compatibili cu persoanele din zodia Fecioarei. Aventurosi si binedispusi tot timpul, persoanele nascute in zodia Sagetatorului, nu inteleg latura perfectionista, constiincioasa si meticuloasa a celor nascuti in zodia Fecioarei.

Ce sa alegi: Berbec sau Leu.

Capricorn

Oricat de doritor ai fi, astrologii sfatuiesc sa ocolesti persoanele din zodiile Berbec si Balanta. Potrivit acestora, stilul de viata mai putin disciplinat al Capricornului nu este pe aceeasi lungime de unda cu dorinta de stabilitate a Balantelor. De asemenea Capricornul este prea concentrat pe munca decat pe relatie, ceea ce nu-I convine deloc persoanei din Balanta.

Ce sa alegi: Taur sau Fecioara.

Varsator

Pentru cei nascuti in zodia Varsatorului, cele mai neinspirate alegeri ar fi persoane din zodia Taurului sau Scorpionului. Mai ales persoana nascuta in zodiac Scorpionului care este mult prea impulsiva si dominatoare pentru spiritul libertin si rebel al Varsatorului.

Ce sa alegi: Gemeni sau Balanta.

Pesti

Dintre toate zodiile, cea mai putin compatibila pentru Pesti este Gemeni. Sensibili si in cautarea unei intimitati desavarsite pe toate planurile, Pestii nu pot intelege “raceala” persoanei din zodia Gemenilor si inclinarea acestora spre logica in detrimentul sentimentelor.

Ce sa alegi: Rac sau Scorpion.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.