Diplomate si seducatoare, Balantele adora pozitiile erotice in care pot sa stabileasca contact vizual cu partenerul lor. Ele nu isi expun cu usurinta fanteziile, insa in momentul in care intalnesc persoana potrivita, un barbat care sa le ofere intreaga lui atentie, se daruiesc in profunzime. Vezi care sunt cele mai intense pozitii sexuale pentru zodia Balanta si ce ingrediente-cheie nu ar trebui sa lipseasca din actul erotic!

 zodia Balanta  cuplu in intimitate

Pozitia suspendarea: placere si acrobatie

 Desi aceasta pozitie sexuala este mai dificil de pus in practica pentru ca implica o oarecare forta in brate, te va recompensa cu senzatii intense. Partenerul trebuie sa te ridice in brate, cu picioarele in jurul taliei lui. Se poate rezema de un perete, astfel ii va fi mult mai usor sa isi pastreze echilibrul. De asemenea, si tu te poti folosi de perete in timpul miscarilor. Nu trebuie decat sa impingi cu picioarele in el. Tine-te cu bratele de gatul partenerului tau, priveste-l in ochi si lasa-te sedusa de ritmul naucitor. pozitia sexuala suspendarea

Alunecusul, printre cele mai romantice pozitii sexuale pentru zodia Balanta

Poate ca Balantele ofera impresia ca sunt persoane reci, insa devin imprevizibile in pat, dupa ce li se ofera un preludiu de calitate si preiau controlul in stilul lor senzual.

Pentru a va bucura de una dintre cele mai romantice pozitii sexuale pentru zodia Balanta, partenerul tau trebuie sa se aseze pe spate, iar tu sa te intinzi deasupra lui si sa tii picioarele usor departate si drepte. Tie iti va reveni sarcina de a stabili ritmul, tipul de penetrare si miscarile potrivite. Va puteti saruta si mangaia in voie.

 pozitia sexuala alunecusul

Pozitia incrucisarea sparge monotonia

Orice cuplu ar trebui sa experimenteze sexul pe masa sau pe birou, in special daca se simt umbrele monotoniei in actul erotic. Vestea buna este ca aceasta pozitie este indicata si pentru barbatii care nu sunt atat de dotati, iar partenerele au pretentii mari de la ei.

pozitia sexuala incrucisarea

Pentru realizarea acestei pozitii trebuie sa te asezi pe spate pe o masa sau pe un birou, cu posteriorul aproape de marginea piesei de mobilier. Intinde picioarele spre umerii partenerului si incruciseaza-le, in timp ce iubitul tau se pregateste sa te penetreze. Este indicat ca iubitul tau sa iti sustina picioarele in acest timp.

Pozitia rocking horse, una dintre cele mai potrivite pozitii sexuale pentru zodia Balanta

Balantelor le place sa ofere, dar si sa daruiasca placere la cote maxime. Mangaierile si soaptele semnifica pentru ele o parte importanta a actului sexual, astfel ca un partener nu ar trebui sa treaca niciodata peste ele, nici macar in timpul partidelor de tipul quickie (spontane si rapide).

Rocking hourse este una dintre cele mai potrivite pozitii sexuale pentru zodia Balanta, astfel ca nu ar trebui sa ratezi aceasta experienta erotica. Partenerul tau poate sa stea cu picioarele turceste si sa se sprijine in brate, de un perete sau de niste perne. Iar tu te poti aseza cu picioarele de o parte si de alta a coapselor lui, tinand genunchii indoiti.

pozitia sexuala rocking horse

Pozitiile sexuale pentru zodia Balanta iti permit sa cunosti placeri si senzatii pe care nu le-ai mai avut pana acum, pentru ca ele se pliaza pe tipul tau de personalitate. Nu toate femeile si-au descoperit preferintele sexuale, astfel ca este indicat sa aiba un punct de plecare.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.