Home Relatii & Sex Cele mai bune replici de agatat din filme

Cele mai bune replici de agatat din filme

0
Cele mai bune replici de agatat din filme

Cand spunem “replici de agatat”, deja ne gandim la numeroasele situatii jenante in care am fost abordate cu expresii rasuflate si siropoase sau vulgare si de prost gust. Totusi, exista si cazuri in care cuvintele pot inclina balanta in favoarea ta, daca sunt alese cu grija si rostite exact in momentul potrivit.

Iti prezentam cele mai bune replici de agatat pe care le-am selectat din filme si care (de ce nu?) pot fi folosite de catre fetele mai curajoase pentru a seduce baieti .

Cele mai reusite replici de agatat din filme

Ma faci sa vreau sa fiu un om mai bun (As Good As it Gets)

agood_stl_18_h

Am venit in seara aceasta pentru ca, atunci cand iti dai seama ca vrei sa iti petreci tot restul vietii cu cineva, vrei ca restul vietii sa inceapa cat mai repede cu putinta. (When Harry Met Sally)

Acela a fost un foc de tun sau inima mea care bate atat de tare? (Casablanca)

Apreciez toata treaba cu seductia pe care o desfasori aici, dar lasa-ma sa iti ofer un pont: cu mine mergi la sigur. (Pretty Woman)

-Trebuie sa te avertizez, fiecare barbat cu care am iesit a fost distrus.
-Ei bine, asa le trebuie daca s-au apropiat de fata mea.
(Bugsy)

Obisnuiam sa traiesc ca Robinson Crusoe, naufragiat printre opt milioane de oameni. Dar, intr-o zi, am vazut o urma de picior in nisip si te-am gasit. (The Apartment)

As da orice sa fii doua persoane in acelasi timp, ca sa o pot suna pe cea care imi este prietena si sa ii povestesc despre cea care imi place atat de mult. (Broadcast News)

Ochii tai sunt minunati, stiai asta? Nu ar trebui sa ii inchizi niciodata, nici macar noaptea. (Unfaithful)

Stii cum se zice ca ne folosim doar 10% din creier? Eu cred ca ne folosim doar 10% din inima. (Wedding Crashers)

Poti sa pastrezi un secret? Incerc sa organizez o evadare din inchisoare. Imi caut un fel de complice. Mai intai trebuie sa evadam din acest bar, apoi din hotel, apoi din oras, apoi din tara. Te intereseaza sau nu? (Lost in Translation)  

 

Filmele sunt intotdeauna o sursa buna de inspiratie in ceea ce priveste replicile de agatat. Chiar daca in realitate nu prea avem norocul sa fim seduse cu asemenea cuvinte alese, nu putem sa ne pierdem speranta ca, intr-o zi, vom fi abordate ca in filme!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.