HomeRelatii & SexCele mai bune pozitii pentru sex oral

Cele mai bune pozitii pentru sex oral

Fie că oferi sau primeşti, iată care sunt cele mai incitante poziţii de sex oral, pentru o viaţă sexuală intensă!

pozitii-sex-oral

Pentru plăcerea ta – ”scaunul”

El: stai întins pe spate, pune o pernă sub cap şi ţine genunchii îndoiţi şi tălpile bine sprijinite de sol/saltea. Ea: aşează-te deasuprea lui ca pe un scaun, cu picioarele desfăcute în jurul capului lui, spatele sprijinit de picioarele lui şi palmele sprijinite de sol pentru a-ţi susţine şi tu o parte din greutate.

Puteţi să faceţi din această partidă de sex oral un succes deoarece puteţi să vă mişcaţi amândoi lejer(el gura, tu pelvisul). Bonus: mâinile lui sunt libere să îţi exploreze sânii sau să îţi frământe fesele. Nu îţi fie jenă să îl direcţionezi verbal sau chiar să foloseşti o mână (în părul lui) să dirijezi ritmul.

Pentru plăcerea lui: în picioare

Dacă iubitul tău s-a întins comod în pat, ia-l de mână şi ridică-l în picioare, lângă un perete. Depătează-i uşor picioarele, pentru o mai mare stabilitate şi aşează-ţi o pernă pe podea, ca să eviţi rănile în genunchi. Sărută-l şi mângâie-l pasional şi coboară uşor cu sărutările din ce în ce mai jos. Nu uita să îl şi tachinezi cu dinţi uşor, cât să îl doară…plăcut.

Oferă-i o partidă se sex oral curajoasă şi lasă-l să ghideze el mişcările, cu mâna în părul tău. Priveşte-l adânc în ochi şi arată-i că nu ţi-e jenă să îl satisfaci. O să îi face mare plăcere atitudinea ta provocatoare!

Pentru plăcerea amândurora – poziţia 69

Deja consacrată de mii de ani, poziţia 69 este în toate felurile mai puţin plictisitoare! Marele avantaj este că există şi posibilitatea ca ambii parteneri să ajungă la orgasm în acelaşi timp, chiar şi fără penetrare. Puteţi începe cu unul dintre voi oferindu-i celuilalt sex oral şi evolua apoi în poziţia 69, tu deasupra lui sau în lateral.

Încercaţi să fiţi cât mai inventivi, nu vă limitaţi la o singură poziţie, variaţi şi intensitatea şi jucaţi-vă unul cu celălalt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read