cuplu2

Mulţi bărbaţi o dau în bară când vine vorba de comunicarea cu sexul opus şi devin neatractivi pentru femei. Iată câteva sfaturi pentru a schimba acest lucru!

Mulţi baărbaţi o dau în bară când vine vorba de comunicarea cu sexul opus şi de aceea mulţi dintre ei nu reuşesc să devină atractivi pentru femei. Iată 15 sfaturi pentru a trece cu bine prin etapa comunicării dintre sexe, astfel încât să te apropii de femeia pe care o placi:

1. Abordează topicuri emoţionante, de tipul “amintiri din copilărie”, “planuri de viitor”, “pasiunile tale” etc. Conversaţiile de acest gen te “conectează” la latura ei afectivă.

2. Femeile sunt atrase de tipi care le pot domina. Încearcă să preiei controlul într-o conversaţie, astfel încât tu să decizi cum va decurge discuţia.

3. Nu ignora semnalele nonverbale pe care ea şi le transmite. Nu sta prea aproape de ea în timpul conversaţiei pentru că rişti să o scuipi când vorbeşti sau să o faci să se simta stânjenită. Dacă va dori apropierea de tine, ea îţi va transmite acest lucru subtil.

4. “Fun, nu funny” trebuie să fie motto-ul tău. Femeile sunt atrase de bărbaţi care le fac să se simtă bine, nu de “bufoni”. Nu insista să faci tot felul de glume, ci ai grijă ca dialogul să fie plăcut.

5. Tachineaz-o uşor, astfel încât să deschizi calea spre flirt. Joaca cu cuvintele nu poate avea decât rezultate bune dacă începi în momentul potrivit.

6. Condu discuţia astfel încât să abordezi teme delicate şi nu ezita să o complimentezi.

Sfatul lui Bob Marley

7. Nu îi face complimente legate de aspectul fizic şi evită să îi faci prea multe complimente în general. Femeile nu sunt atrase de bărbati care par umili. Dacă o copleşeşti cu cuvinte frumoase va crede că faci asta doar pentru a o impresiona şi îşi va pierde interesul.

8. Daca vrei să vorbeşti cu o femeie fără a fi plictisitor evită întrebările tip “interviu” şi exprima-ţi opiniile vizavi de subiectele din conversaţie.

9. Formularea întrebărilor este la fel de importantă. În loc de “unde ai copilărit?” spune “nu pari a fi din zonă”. În felul acesta îi dai de înţeles că observi anumite detalii la ea şi poate aprecia acest lucru.

10. Nu încerca să te ascunzi sau să eviţi să vorbeşti despre lucrurile care îţi plac.

11. Discută în aşa fel încât ea să înţeleagă că o vezi ca pe o potenţială parteneră, nu ca pe o persoană cu care vrei să fii doar prieten.

12. Nu încerca să o săruţi la prima întâlnire, comportă-te ca şi când nu eşti uşor de impresionat.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.