HomeRelatii & SexCe pozitii sexuale satisfac un barbat in functie de varsta

Ce pozitii sexuale satisfac un barbat in functie de varsta

Atat pentru femei cat si pentru barbati varsta si viata sexuala se influenteaza una pe cealalta. Pentru barbati insa, lucrurile sunt putin mai complicate pentru ca, odata cu varsta, dorintele sexuale se schimba la fel de mult ca si potenta lor. Daca vrei sa iti satisfaci sexual partenerul indiferent de trecerea anilor, atunci trebuie sa stii cum ii place unui barbat sa faca sex si ce pozitii sexuale prefera, in functie de varsta pe care o are.

Citeste mai jos ce fel de sex si ce pozitii sexuale prefera barbatii la 20, 30, 40 sau 50 +

Pozitiile sexuale preferate de barbati la 20-30 de ani

Nici nu isi face probleme, are erectie inca dinainte sa se dezbrace de tot. Energia, curiozitatea si pasiunea ating cote maxime pana la varsta de 30 de ani, cand, explorarea sexuala este cuvantul de baza pentru viata sexuala a oricarui barbat. Daca te imbraci provocator, nu te mira daca initiaza o partida de sex chiar si in afara peretilor dormitorului! In linii mari, isi va dori mereu sex oral, pozitii cu penetrare intensa, sex in picioare sau partide de quickie sex (sex pe fuga).

Pozitiile sexuale pe care le adora sunt: pozitia arcului, pozitia piston si pozitia bodyguard.

Pozitiile sexuale preferate de barbati la 30-40 de ani

La aceasta varsta, partenerul tau nu se mai lasa atat de usor impresionat, insa acest lucru nu inseamna ca nu mai dispune de suficienta imaginatie incat sa-ti ofere partide de sex incendiare. Dupa 30 de ani barbatii incep sa puna mai mult accentul pe stimularea mentala decat pe cea fizica, vor sa vada lenjerie intima fina, vor sa aiba parte de sex virtual (pe webcam) sau la telefon, dar si de jocuri erotice. Atingerea si stimularea zonelor erogene conteaza acum foarte mult, iar pauza intre doua partide de sex creste de la 1-2 ore la 10-12 ore. Isi doreste sex oral, pozitii cu penetrare de la spate si pozitii in care sa te poata privi direct.

Pozitiile sexuale pe care le adora sunt: pozitia intersectiei, pozitia prizonier si pozitia victoriei.

Pozitiile sexuale preferate de barbati la 40-50+ ani

Trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca in curand partenerul tau va avea nevoie de putin “ajutor” (stimulare manuala) din partea ta pentru a avea o erectie ferma. In plus, problemele specifice varstei medii ii vor scadea mobilitatea si rezistenta la efort sau la pozitii sexuale mai complicate. Nu te mira daca se va simti atras dintr-o data de masturbare sau filme porno. Stimuleaza-i zona intima si zonele erogene pentru a initia partida de sex, alege jocuri erotice si jucarii sexuale simple (pene, vibrator, penetrator, inel vibrator, etc.). Incearca sms-urile erotice! Diversifica pozitiile sexuale si alege pozitii nu foarte complicate, mai degraba relaxante si usor de initiat.

Pozitiile sexuale pe care le adora sunt: pozitia picamer, pozitia impactului si pozitia dansului.

 

Concluzia? Cand are 20, 25 sau 30 de ani un barbat se bucura de orice tip de sex si de absolut orice pozitie sexuala intensa daca are orgasm si il asiguri, prin orice metoda, ca el este cel mai bun pentru tine. In timpul intervalului 30-45 de ani maturizarea intervine si pe plan sexual, astfel ca partenerul tau pune mai mult accent pe romantism, consolidarea relatiei si prin sex sau jocuri erotice. Dupa 45 de ani partidele de sex se transforma intr-un joc excitant unde amandoi jucati roluri egale in drumul catre un orgasm macar la fel de bun ca si pana acum.

Sursa foto: sexinfo101.com

Tu ce parere ai despre legatura dintre varsta si viata sexuala a unui barbat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read