404 Not Found


nginx
Ce jucării sexuale preferă bărbaţii, în funcţie de zodie | FashionLife.ro
HomeHoroscopCe jucării sexuale preferă bărbaţii, în funcţie de zodie

Ce jucării sexuale preferă bărbaţii, în funcţie de zodie

horoscop2_35751000

Reticenţa bărbaţilor la ideea folosirii de jucării sexuale în pat poate fi depăşită, dacă vei şti cum să alegi accesoriul care i se potriveşte. Şi la acest capitol, zodiile şi caracteristicile lor joacă un rol important.

Berbecii sunt deschişi la experienţe noi, iar pentru ei o folosirea unor jucării sexuale nu înseamnă altceva decât o atmosferă şi mai încinsă în pat. Aşa că nu trebuie să-ţi faci probleme că ar putea refuza cătuşele sau vibratorul pe care te gândeşti să le iei cu tine la următoarea întâlnire, iar în timp va dori cu siguranţă noi şi noi experienţe, din ce în ce mai… hardcore.

Nici Gemenii nu vor spune nu folosirii unui vibrator, mai ales dacă acesta este unul high-tech. Dacă are cumva luminiţe, poate fi conectat la telefon şi vibrează în ritmul muzicii, succesul va fi asigurat.

Taurii şi Racii, în schimb, sunt cam reticenţi la astfel de noutăţi în viaţa sexuală. Dacă, totuşi, vrei să introduci jucării sexuale în relaţia voastră, acestea trebuie să fie unele soft, iar ei vor trebui să fie informaţi înainte, nu puşi în faţa faptului împlinit, lucru care i-ar complexa şi i-ar intimida. Nici Săgetătorii, unii dintre cei mai libertini bărbaţi ai zodiacului, nu agreează ideea de a avea obiecte din plastic sau metal în pat şi se vor limita la sexul clasic, pe care ei cred că îl pot face la fel de picant şi fără jucării sexuale.

Leii, deşi ar putea părea nişte tipi care adoră să domine, nu sunt chiar atât de stăpâni pe sine în pat, iar dacă le vei spune că ai vrea să încerci o jucărie sexuală, va avea şi mai mari dubii cu privire la virilitatea lui, aşa că nu vei avea succes dacă vei dori mai mult de un inel pentru penis, spre exemplu.

Şi Fecioarele contrazic aparenţele când vine vorba de jucării sexuale. Aparent introvertiţi, bărbaţii din această zodie se vor bucura de orice surpriză de natură sexuală şi de orice ocazie de a experimenta, aşa că nu se vor da în lături de la a încerca o jucărie nouă. La fel de deschişi sunt şi Scorpionii, şi Balanţele, dar pe aceştia din urmă ai nevoie de o jucărie sofisticată şi rafinată pentru a-i impresiona..

Şi bărbatul Capricorn este destul de deschis la experienţe noi, atâta timp cât nu se trezeşte pus în faţa faptului împlinit. Totuşi, dacă sunteţi abia la început de relaţie, ar trebui să amâni momentul în care aduci în discuţie folosirea de jucării sexuale, pentru că încă nu şi-a depăşit toate inhibiţiile. Teoria se aplică în mare măsură şi în cazul Vărsătorilor, care acceptă orice jucărie sexuală, atâta timp cât nu îl pune în inferioritate în faţa partenerei.

Bărbaţii Peşti sunt, probabil, cei mai inhibaţi din întregul zodiac, aşa că va fi destul de greu să-l convingi să accepte chiar şi o jucărie mai soft. Totuşi, dacă vei şti să apeşi pe “butoanele” potrivite şi să-i cultivi încrederea în sine, va accepta să intre în joc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read