1378298476597Ceea ce te interesează pe tine este însă faptul că femeilor le place să se vorbească despre ele și să cunoască părerea celor din jur despre ele.

Unele femei sunt atât de doritoare să știe mereu ce cred cei din jur despre ele încât ajung să întrebe direct acest lucru: “Ce părere ai despre mine?” sau “Ce crezi despre mine?” sau “Cum îți par eu?”

Întrebările în sine sunt prilejuri excelente de a-i stârni atracție, dar, de cele mai multe ori, bărbații răspund dezastruos.

Varianta 1: îi spui că nu ți-ai format o părere…

Asta o va face să încerce să-ți formeze ea o părere cât mai repede, iar faptul că va dori să ai o părere bună despre ea nu poate fi decât un avantaj pentru tine.

Varianta 2: îi spui ce crezi despre ea, dar glumind și schimbând rolurile…

“Ce cred despre tine? Cred despre tine că-ți place de mine…” (glumind).

În primul rând este un fel de autovalidare fără să pari de-o aroganță neplăcută, ci din contră. E tipul acela fin de aroganță pe care-l au oamenii siguri pe ei în interacțiunea cu femeile.

Varianta 3: o întrebi dacă vrea să te hipnotizeze…(râzând)

Ea te-ntreabă ce părere ai despre ea, iar tu-i răspunzi înapoi cu o întrebare: De ce mă întrebi, vrei să mă hipnotizezi?”.

Chiar dacă tu glumești în mod evident, faptul c-ai putea crede despre ea că încearcă să te amețească prin cine știe ce metode oculte va duce la ceea ce eu numesc “schimbare de tensiune”.

Tu din nou vei reuși o autovalidare interesantă, iar ea din nou va fi în postura celei care trebuie să te convingă pe tine că-i o tipă de treabă.

Varianta 4: profesorul, testarea și media finală…

Mai exact, cu o voce serioasă îi poți spune că “până la finalul semestrului mai e ceva timp și că nu vei încheia acum mediile. Prin urmare, pregătește-te de teză săptămâna viitoare. Plus că ai fost destul de puțin activă la ore…”.

Orice femeie cu un minim simț al umorului va intra în joc indiferent de ce ți-ar spune.

Varianta 5: nu cred că poți face față adevărului…

Adică ea întreabă ce crezi tu despre ea, iar tu-i răspunzi grav că nu crezi că poate face față adevărului așa că o scutești de șocul unui răspuns.

Ea se va alinta și va cere detalii.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.