404 Not Found


nginx
Cat ar costa fericirea unui om in bancnote? | FashionLife.ro
HomeRelatii & SexCat ar costa fericirea unui om in bancnote?

Cat ar costa fericirea unui om in bancnote?

Cat putem cumpara cu bani? Cat ar costa fericirea unui om in bacnote? Sunt unii care se vand si pentru monezi. Si nu ma intelegeti gresit si eu stiu de unde sa fac cumparaturi si am invatat valoare banului muncind. Cred ca oamenii au uitat de micile lucruri care cu adevarat  ne fac fericiti. Sunt unele lucruri care nu pot fi cumparate si alea mi se par mie cele mai de pret.

Si mie imi place un buchet de trandafiri imens aparut pe neasteptate la usa, dar parca tot mai bun e unul singur de la persoana potrivita. Tuturor ne place sa mergem in restaurante scumpe unde cina pentru doua persoane e cat salariul minim pe economie, dar parca zambetul e mai larg la micul dejun pregatit din suflet.

Nu contest valoare si frumusetea hainelor de firma dar la ce iti folosesc cand le admiri singura in oglinda si nu e el care sa iti spuna cat de bine arata rochia cea noua pe tine. Si bijuteriile alea pe care le invidiaza toate fetele de la birou nici nu se compara cu inelul ieftin pe care il tii acasa pentru ca iti e frica sa nu il pierzi. Doar e ultimul cadou de la el.

Banii au doar valoare materiale si suntem atat de ocupati sa ii obtinem incat nu ne dam seama ca valorile sufletesti si cele care ne bucura inima sunt cu adevarat importante. Cum spunea stimabilul Octavia Paler : “Vai de cel care după ce deschide uşa camerei seara nu are cui spune:  Bună seara”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read