suplu_in_pat_bcc9d46c34

Berbecului îi plac să preiei tu iniţiativa, în timp ce Vărsătorul trebuie să încerce măcar o dată sexul în trei. Vezi ce dorinţă sexuală are iubitul tău!

Berbec

Îşi doreşte un lucru foarte simplu: ca tu să iei iniţiativa şi să-l surprinzi. Îi plac femeile hotărâte şi puternice şi îl excită gândul că este dorit. Cum să-i faci pe plac? Propune-i o partidă de sex neaşteptată, fă-i avansuri într-un loc public sau propune-i să încercaţi o poziţie nouă.

Taur

Taurul este un amant darnică şi îi place ca partenera lui să fie totals atisfăcută. Dar dorinţa lui secretă e ca măcar din când în când să se bucure de sex fără a se simţi obligat să întoarcă favoarea. Deci oferă-i măcar la ocazii speciale o partidă de sex oral.

Gemeni

Cea mai erogenă zonă a lui este… creierul. Îl excită să se gândească la fanteziile lui sau să audă cuvinte îndrăzneţe şoptite tandru la ureche. Dacă nu e genul tău, atunci îl poţi aţâţa de-a lungul zilei cu mesaje şi mailuri în care să-i spui ce îl aşteaptă acasă.

Rac

Racul nu prea vorbeşte despre fanteziile lui, dar astrele îţi pot spune ce şi-ar dori de la tine. Provoacă-l la o bătaie cu perne sau o mică luptă în joacă şi vei vedea că îi place să fie puternic şi să te domine.

Leu

Leului îi place să fie o vedetă, iar când vine vorba de sex, şi-ar dori să fie starul unui film porno. Propune-i să vă filmaţi atunci când faceţi sex pentru că o să-i placă şi procesul în sine, şi produsul final. Dacă nu eşti de acord cu asemenea clipuri, măcar invită-l la o partidă de sex în faţa oglinzii.

Fecioară

Bărbatul Fecioară pare serios şi rece, dar e foarte pasional în pat. Dar e destul de schimbător şi dorinţele lui se adaptează în funcţiile de perioadele prin care trece. Însă mereu îl va atrage sexul în trei, cel puţin ca fantezie, dacă nu ca realitate.

Balanţă

Este foarte darnic în pat şi dorinţa lui cea mai mare este să te vadă pe tine satisfăcută. Dă-i ocazia să-ţi împlinească o fantezie şi vei vedea cum relaţia voastră se va schimba în bine. Va fi mai încrezător în calităţile lui de amant.

Scorpion

Pasional şi coleric, bărbatul Scorpion adoră sexul de împăcare. După o ceartă sau după o zi stresantă poate părea supărat şi dornic de singurătate, dar sexul este pentru el cea mai bună modalitate de refulare.

Săgetător

Îi place să facă sex în locuri noi, cu cât mai exotice, cu atât mai bine. Nici sexul în locuri publice nu l-ar deranja, dacă şi tu eşti dispusă să încerci. Dacă nu, ajunge să-l surprinzi cu un weekend departe de casă dedica în exclusivitate sexului.

Capricorn

Chiar dacă nu pare, Capricornul adoră sexul şi e foarte pasional. Însă urăşte graba. Şi-ar dori ca într-o zi să-ţi iei liber de la serviciu şi să stai cu el în pat până seara, făcând dragoste ăe îndelete, în poziţia misionarului, cu multe săruturi lungi.

Vărsător

Libertinul Vărsător are o singură fantezie importantă pe care trebuie să şi-o satisfacă cel puţin o dată în viaţă: sexul în trei. Nici orgiile sau swingul nu l-ar deranja. Îl atrage orice practică sexuală în care are ocazia să privească dacă nu şi să atingă o altă femeie.

Peşti

Atunci când vede o scenă sexy într-un film, nu o va uita prea curând. Visează să pună în practică toate scenele de sex faimoase din filmele lui preferate. Ce-ai zice să te îmbraci ca o vedetă sexy sau să-i spui o replică faimoasă dintr-un film?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.