Kostas Martakis EntasiPrimul gând care le trece prin cap femeilor este să aleagă un bărbat frumos, bogat, deştept, sănătos, cu o condiţie fizică de invidiat. Pe de altă parte, bărbaţii de success, sunt capabili să ofere toate resursele necesare pentru a întemeia o familie, dar de cele mai multe ori se îndreaptă spre cealaltă tabără care aprinde un beculeţ în creierul femeilor.

Să fim realişti că în urmă cu sute de ani aceste caracteristici erau egale. Adică: un bărbat atletic şi aspectuos era „sinonim” cu un bărbat care putea vâna şi putea asigura bunăstarea partenerei sau familiei. Însă, în prezent, bărbaţii fac bani cu creierul, deci faptul că sunt sau nu atletici şi sexy nu prea mai contează.

După tipul de relaţie, adică relaţia de scurtă durată sau relaţia de lungă durată, femeile apreciază posibilii parteneri în funcţie de tipul de relaţie dorită. Însă, majoritatea dintre ele sunt în căutarea unei relaţii de durată care să asigure bunăstarea, dragostea, masculinitatea şi frumuseţea fizică. În mod ideal femeile vor totul de la partenerul de viaţă, dar se ghidează şi după propria activitatea pentru a-şi domoli sau creşte pretenţiile.

Bărbatul perfect – patru caracteristici pe care le caută femeile la un partener ideal:

  • Loialitate şi devotament
  • Dorinţa de a avea copii şi abilităţi în îngrijirea acestora
  • Resurse materiale
  • Gene bune, asta însemnând un aspect fizic plăcut

Tu ce ai alege? Un tip frumos sau unul bogat?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.