404 Not Found


nginx
Barbatii care se uita des la filme pentru adulti au o viata sexuala mai buna | FashionLife.ro
HomeRelatii & SexBarbatii care se uita des la filme pentru adulti au o viata...

Barbatii care se uita des la filme pentru adulti au o viata sexuala mai buna

297229-publimedia-shutterstock

Un nou studiu contrazice teoriile de până acum legate de efectele filmelor pentru adulţi asupra vieţii sexuale. Bărbaţii care se uită în mod regulat la filme pentru adulţi sunt mai puţin predispuşi să aibă disfuncţii erectile, sugerează un nou studiu.

Rezultatele cercetării arată că bărbaţii care vizionează frecvent filme interzise minorilor au parte de o viaţă sexuală mai bună. Studiul contrazice rezultatele unor cercetări anterioare care avertizau asupra efectelor negative pe care filmele porno le au asupra creierului. Acestea sugerau că filmele pentru adulţi îi fac pe bărbaţi mai puţin încrezători în legătură cu propriile calităţi.

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din California au descoperit însă că bărbaţii care obişnuiesc să vizioneze astfel de filme au un libido mai crescut. Nicole Prause şi James Pfaus au monitorizat obiceiurile a 280 de bărbaţi care au fost rugaţi să răspundă şi la o serie de întrebări legate de activităţile şi dorinţele lor sexuale.

Cei doi cercetători au constatat că două ore de filme pentru adulţi pe săptămână sunt asociate cu cel mai ridicat libido.

”Acest tipar sugerează că persoanele care au parte de mai mulţi stimuli sexuali vizuali vor avea şi o dorinţă mai aprinsă de a face sex”, au notat cercetătorii.

Un psiholog pe nume Justin Lehmiller atrage, însă, atenţia că s-a putea să fie o simplă coincidenţă, mai exact că ”este foarte posibil ca bărbaţii care obişnuiesc să se uite la filme pentru adulţi să fie şi cei care au cel mai ridicat libido”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read