HomeRelatii & SexAvem sau nu nevoie de jucariile sexuale in viata de cuplu?

Avem sau nu nevoie de jucariile sexuale in viata de cuplu?

Sunt omniprezente, le vedem in filme, sunt evidentiate in carti, auzim tot timpul marturii ale persoanelor care le folosesc si nu si-ar mai vedea viata fara ele! Si, contrar aparentelor, jucariile sexuale nu au castigat atat de multa notorietate. Cel putin la noi. De vina sunt prejudecatiile, lipsa de incredere, lipsa educatiei sexuale si dezinformarea.  Toate acestea sunt confirmate de studiile efectuate de companii din Europa si Statele Unite care arata ca sub 20% dintre cuplurile din Romania folosesc jucariile sexuale. Cu toate acestea, conform specialistilor, jucariile sexuale aduc o multime de beneficii in viata sexuala a celor doi parteneri.

Beneficiile jucariilor sexuale 

Majoritatea jucariilor sexuale pentru barbati si femei au o multime de efecte terapeutice importante. De exemplu, femeile care utilizeaza vibratoare, indirect, stimuleaza fluxul de sange local. Astfel, pe langa placere, acestea dobandesc si o stare de bine prin intermendiul eliberarii hormonilor specifici.

Jucarii erotice Sex Shop Red Box

Un alt avantaj pe care il ofera jucariile sexuale este reprezentat de explorarea sexualitatii. Daca o femeie intampina probleme in atingerea orgasmului alaturi de partener, atunci acest aspect poate fi imbunatatit considerabil cu ajutorul jucariilor sexuale.

Jucariile sexuale imbunatatesc comunicarea in relatia de cuplu

In momentul in care partenerii discuta despre jucariile sexuale potrivite, acestia au ocazia sa se descopere mai mult unul pe celalalt. Stim cu totii ca o comunicare eficienta este cheia succesului. Ei bine, regula se aplica si in aceasta situatie. Este esential sa se stabileasca de comun acord care sunt  jucariile preferate pentru amandoi. De asemenea, conteaza foarte mult ca niciunul dintre parteneri sa nu accepte jucariile sexuale doar ca pe un compromis pentru ca celalalt sa se simta satisfacut. Regula de aur: Faceti abstractie de inhibitii si dati frau liber fanteziilor!

Sex Shop jucarii sexuale Red Box

Dupa ce toate aceste aspecte au fost stabilite, urmatorul pas este achizitionarea jucariilor. In cazul in care nu va simtiti confortabil sa cautati produsul dorit intr-un sex shop fizic, in magazinul nostru online gasiti o gama variata de produse cu ajutorul carora va puteti bucura de nopti incendiare.

Jucariile sexuale elimina monotonia din cuplu

Adesea, monotonia apare inevitabil in relatiile de lunga durata. Exista o multime de cupluri care au renuntat complet la viata sexuala. In timp, lipsa sexului isi va pune amprenta asupra sentimentelor poate conduce chiar la distrugerea celor mai frumoase relatii. In cazul acesta, jucariile sexuale pot remedia orice problema. Odata desccoperite, viata sexuala va capata un cu totul alt sens. Ulterior, fiecare partener poate da frau liber imaginatiei si se poate bucura din plin de toate fanteziile.

Sex Shop Jucarii sexuale Red Box

Pentru a reaprinde flacara iubirii, ii poti face o surpriza partenerului purtand o lenjerie sexy. Jucariile sexuale nu trebuie privite ca un subiect tabu. Cu cat discutiile sunt mai deschise si mai sincere, cu atat veti beneficia de mai multe avantaje in viata de cuplu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read