HomeRelatii & SexAmantul ... o afacere profitabilă ? Dar amanta?

Amantul … o afacere profitabilă ? Dar amanta?

10-lucruri-pe-care-barbatii-isi-doresc-ca-femeile-sa-le-stie-despre-sex_size1-583x627Iubire, fantezie, sexualitate, dorinţă, pasiune, dăruire, extaz… Toate sunt specifice relaţiei dintre femeie şi bărbat, dintre iubită şi iubit, dintre amantă şi amant! Ce leagă insă o femeie de un bărbat? Dar un bărbat de o femeie?

Se pare că marile iubitoare de infidelitate sunt amantele fiind cele incitate cel mai tare de bărbaţii infideli. Ce ii ţine impreună pe amanţi? Îi uneşte şi lupta soţiei? Iar când vine vorba despre sex… toţi credem că amanta este mai dezvoltată sexual decăt soţia. Să fii empatic la umbra stabilităţii se instalează rutina şi o presiune care va deveni catastrofală la un moment dat.  Ce-i drept, femeia căsătorită nu poate umbla cu tocuri cui şi rujată in bucătărie. Nici oja nu stă prea bine pe unghiile unei femei care găteşte o dată la două zile.

Click aici pentru a vedea cele mai sexy lenjerii intime!

Să am o amantă? Să nu am o amantă? Aceste întrebări frământă milioane de bărbați căsătoriți, transformându-se apoi în întrebarea “Cum să nu afle nevastă-mea că am o amantă?” Ce-i împinge pe bărbați să calce strâmb? Aparent, instinctele lor animalice. Dar mai este și curiozitatea, ca să nu mai punem la socoteală carnețelul “secret”, cu care se laudă la o bere cu prietenii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read