HomeRelatii & Sex8 fantezii sexuale masculine si adevarurile din spatele lor

8 fantezii sexuale masculine si adevarurile din spatele lor

Femei sau barbati, toti suntem interesati de interpretarea viselor noastre si, mai ales, a fanteziilor sexuale. Reprimarea dorintelor sexuale, insatisfactia, dorintele exacerbate… toate pot fi motive pentru aparitia fanteziilor, fie in timpul somnului, fie cand “visam” cu ochii deschisi. Asadar, ne-am gandit sa adunam cele mai cunoscute si mai “povestite” 10 fantezii sexuale masculine si sa le oferim interpretarea cuvenita.

1. Sex cu o femeie necunoscuta

Aceasta fantezie se traduce, in primul rand, prin dorinta de a face sex fara “batai de cap”, adica fara probleme de orice gen dupa si fara ca cei doi sa mai stie ceva unul despre celalalt. Apare mai ales in mintea barbatilor coplesiti de problemele din propriul cuplu si obositi sau stresati de partenera. Daca barbatul respectiv este singur, inseamna ca isi doreste foarte mult o partenera cu care sa fie compatibil in primul rand sexual. O alta ipoteza, pe care psihologii mizeaza, este aceea ca fantezia sexului cu o femeie straina apare printre barbatii complexati de performantele sexuale sau nu tocmai populari in societatea din care fac parte.

2. Fantezia sexului cu o femeie celebra

Este fantezia care tradeaza nevoia de nou, de mister si adrenalina, fie pentru ca este singur si vrea sa aduca “altceva” in viata lui, fie pentru ca in relatia actuala flacara pasiunii doar palpaie. Pe de alta parte, psihologii sunt de parere ca fantezia sexului cu o femeie foarte cunoscuta ascunde dorinta barbatului in cauza de a fi invidiat si apreciat, atat de femei, cat si de barbati.

3. Sex in 3

Isi doreste mai multa atentie din partea partenerei sau vrea sa experimenteze mai mult dar nu are curajul sa propuna. Sunt doar doua dintre interpretarile fanteziei masculine de a face sex in 3, mai exact cu alte doua femei.Alte motive ascunse, pentru o astfel de fantezie, ar putea fi: dorinta de a vedea doua femei “luptand” pentru a-l satisface, confirmarea priceperii sexuale, imaginea de ansamblu a doua femei satisfacandu-l, puterea pe care si-o doreste in pat dar pe care, probabil, nu o primeste suficient in viata reala.

 

4. Sex cu un barbat

Ca orice alta fantezie, atat timp cat nu este dusa la extrem sau nu se repeta zilnic, nu denota o anomalie mintala sau sexuala. Si totusi, ce se ascunde in spatele fanteziei unui barbat de a face sex tot cu un barbat? Narcisismul e de vina! Barbatul in cauza se iubeste atat de mult pe sine si este atat de increzator in puterea lui de atractie incat se imagineaza cu usurinta langa un partener care sa-i semene.

5. Fantezia sexului in locuri publice

Ca si in cazul fanteziei de a face sex cu o femeie necunoscuta sau celebra, este vorba in primul rand despre dorinta lui de nou si adrenalina in acelasi timp, fie ca este singur sau implicat intr-o relatie. Psihologii considera ca, daca barbatul in cauza viseaza la sex in public, in vazul mai multor persoane, poate trada dorinta de afirmare, de a fi in centrul atentiei sau frustrarea adusa de imposibilitatea avansarii in ierarhia socio-profesionala.

6. Bondaj si accente de sadomasochism

Acest gen de fantezie tradeaza faptul ca vrea sa conduca in societate si sa isi conduca partenera in pat. O astfel de fantezie dezvaluie dorinte reprimate chiar si de foarte mult timp, fie pentru ca barbatul in cauza a fost marginalizat sau chiar batut in copilarie, fie pentru ca are o relatie de cuplu in care partenera are ultimul cuvant, iar el doreste sa schimbe situatia oferindu-i o “lectie”.

7. Sex salbatic sau cu forta

Exista o dorinta puternica de control, indiferent ca este vorba de job, prieteni sau viata sexuala. El este barbatul care isi imagineaza sex in locuri intunecoase, sex rapid sau cu forta, chiar asemanator violului. Este posibil sa-si doreasca sa conduca mai mult relatia, sa aiba o partenera mai “ascultatoare” sau isi reprima tensiunea acumulata cand nu a putut sa se impuna asa cum si-a dorit sau nu a reusit sa cucereasca femeia pe care o “vana” asiduu.

 

 

8. Sex oral cu tehnica de deepthroat

Desi vazuta de unele femei drept o practica sexuala degradanta, deepthroat-ul (sexul oral adanc) este extrem de dorit de barbati. O astfel de fantezie poate trada monotonia din relatia actuala, dorinta de a-si vedea partenera mai pasionala, mai aranjata si mai priceputa sau chiar ideea de a insela fara sa se afle.

 

Unii barbati viseaza sa faca sex cu o femeie celebra sau in vazul lumii, altii vor sa isi domine partenera sau sa mai cheme inca o femeie in patul lor… Majoritatea barbatilor nu isi pun visele in aplicare, iar restul le transforma in realitate fierbinte, alaturi de iubita lor sau cu o femeie pe care nu o vor mai vedea dupa. Motivele unor astfel de fantezii sexuale stau ascunse inca din copilarie, in timp ce altele pornesc de la singuratate sau de la lipsurile pe care le au in actuala relatie de cuplu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read