nimfo_crop_644x416_15479200

Nimfomania sau hipersexualitatea reprezinta dorinta nestavilita de a face sex. Termenul se foloseste numai in cazul femeilor niciodata satisfacute din punct de vedere sexual, dependente de relatiile intime.

Din pacate, nimfomania este o boala psihica (nu fizica!) care se manifesta prin dorinta sexuala exacerbata a unei femei si nevoia stringenta de sex, astfel ca o femeie nimfomana nu va fi niciodata satisfacuta pe deplin din punct de vedere sexual. Ea va atinge greu orgasmul si nu va reusi niciodata sa isi descatuseze pe deplin energia sexuala, fiind mereu convinsa ca o partida de sex poate fi din ce in ce mai buna, insa nu are rabdarea necesara sa se obisnuiasca cu un anumit partener.

Chiar daca uneori poate fi distractiva, nimfomania are si o latura intunecata, ca orice alta dependenta. Asta pentru ca duce la relatii sexuale de incontrolabile, promiscue, neprotejate, cu consecinte fatale.

Femeia nimfomana nu este neaparat o femeie cu o pofta sexuala foarte mare, ci mai degraba o femeie permanent nesatisfacuta din punct de vedere sexual, care incearca sa vindece aceasta “deficienta” prin cresterea raporturilor sexuale, in cautarea placerii supreme.

Singurul tratament pentru nimfomanie constă în vizita la psiholog sau chiar psihiatru.

Eşti femeie şi te îngrijorează libidoul tău crescut?

Dorinta sexuala puternica, intensa sau chiar foarte intensa nu este similara obligatoriu cu nimfomania, pentru ca iti poti dori sa faci dragoste de mai multe ori pe zi fara sa fi nimfomana. Iata aici cateva semne care te-ar putea ajuta sa realizezi daca, totusi, suferi de nimfomanie:

  • Oricât de multe escapade sexuale trăieşti, nu te simţi niciodată pe deplin satisfăcută. Simţi nevoie mereu de altceva şi altcineva. Prin sex cauţi atenţia celui de lângă tine, iar odată ce o primeşti îţi dai seama că nu asta îţi doreai
  • Te masturbezi o dată sau de mai multe ori pe zi. Starea de excitare te cuprinde oriunde, chiar şi când eşti la serviciu, în sala de şedinţe. Ţi se pare foarte ademenitor să te masturbezi în locuri publice, pentru a nu mai aştepta să ajungi până acasă. Aceste gânduri îţi afectează concentrarea din timpul zilei
  • Aduci mereu în discuţie teme sexuale şi te gândeşti la amicii tăi ca la nişte potenţiali parteneri de sex. Aşa că flirtezi subtil cu ei pentru a-ţi asigura o portiţă deschisă
  • Nu poţi păstra o relaţie prea mult timp pentru că te loveşti aceeaşi problemă: monogamia! Pur şi simplu nu te poţi abţine, astfel încât să faci sex cu o singură persoană. Te simţi tentată să înşeli şi ai putea sacrifica sentimentele celor din jur, dacă asta ar însemna să faci sex cu cine îţi doreşti.
  • Simti ca singurul raspuns si antidot la neimplinirile, anxietatile si problemele tale este sexul
  • După ce faci sex cu persoana respectivă, îţi pierzi interesul pentru ea. Brusc, acea legătură magică devine una fără sens. Simţi că nu te poţi implica emoţional în nicio relaţie, şi ai prefera oricând un prieten cu beneficii
  • Adori sa fii in centrul atentiei, esti un veritabil magnet pentru barbati, pentru ca simti ca nu iti este suficienta atentia unui singur barbat

Stiai ca…?

Celebra cântăreaţă Sinead O’Connor este cea mai cunoscută vedetă nimfomană, dependenţa ei de sex împingând-o, nu demult, în pragul sinuciderii.

1 COMMENT

  1. Mai am doua exemple de NIMFOMANE NOTORII : Lisa Marie Presley si Debbie Rowe – doua femei JOSNICE care umblau din pat in pat nu doar pentru aceasta placere , ci si pentru BANI, pana ce au ajuns sa UMILEASCA, FOLOSEASCA si EXPLOATEZE un INGER.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.