sex_myths_600x450_53205200

Chiar dacă în România problemele sexuale sunt încă tabu, este importanat să se ştie că fără o viaţă sexuală satisfăcătoare pentru ambii parteneri, mai devreme sau mai târziu relaţia lor se va încheia. În acelasi timp, este adevărat că există şi alte lucruri importante într-o căsnicie, dar, tot atât de adevărat este şi faptul că viaţa sexuală este o componentă la fel de importantă. Trebuie să existe un echilibru pentru ca lucrurile să funcţioneze. Iar pentru o viaţă sexuală de calitate este nevoie să ştii foarte bine ce preferă partenerul în dormitor.

Iată 7 lucruri pe care bărbaţii le urăsc în pat:

Viaţă sexuală # 1: Bărbaţii urăsc să facă dragoste cu femeile pasive

În timpul partidelor de amor, unele femei nu fac absolut nimic: aşteaptă doar să aibă parte de puţină plăcere. Din punctul de vedere al bărbaţilor acest comportament este absolut enervant. Sexul este precum un dans: ambii parteneri trebuie să se implice în caz contrar rezultatul este dezastruos. În plus, şi femeia trebuie să demonstreze că îşi doreşte să facă dragoste cu soţul aşa cum o doreşte şi el pe ea. Unii bărbaţii pot dezvolta chiar probleme sexuale din această cauză.

Viaţă sexuală # 2: Bărbaţii urăsc să nu fie sărutaţi

Aproape orice femeie va spune că îi place să fie sărutată. Acelaşi lucru este adevărat şi în cazul bărbaţilor. Ei sunt înnebuniţi atunci când partenerele le sărută tot corpul. Iubesc foarte mult acest lucru. De acum înainte, doamnelor, ştiţi ce aveţi de făcut pentru a intra în graţiile soţilor.

Viaţă sexuală # 3: Bărbaţii urăsc să aibă tot timpul controlul în pat

Unele femei au fost învăţate că trebuie să se supună bărbatului chiar şi în pat acesta trebuie să deţină controlul. Aceasta este o concepţie greşită. Şi femeile pot prelua controlul în dormitor fără nici o problemă. Spune-i că vrei să faci dragoste cu el acum, spune-i ce trebuie să facă pentru că tu dictezi în acest moment şi faci regulile jocului. Poţi fi sigură că soţul tău va fi încântat de acţiunile tale. Câteodată bărbaţilor le place să fie controlaţi.

Viaţă sexuală # 4: Bărbaţii urăsc ca femeile să nu fie sensibile

O femeie trebuie să fie sensibilă cu partenerul său. Aşa cum femeilor le plac bărbaţii sensibili, la fel de mult îşi doresc şi aceştia să aibă lângă ei o soţie sensibilă şi receptivă la nevoile lor. Trupurile bărbaţilor sunt sensibile şi femeile ar trebui să depună la fel de mult efort pentru a-i mulţumi. Până la urmă dacă şi ei procedează la fel, tu de ce ar trebui să dai dovadă de egoism?

Viaţă sexuală # 5: Bărbaţii urăsc situaţia care nu este win-win

Doamnele care vor plăcere nu trebuie să uite să ofere la rândul lor plăcere. Bărbaţii au de multe ori sentimentul că soţiile lor nu le pasă ce simt ei, dacă le plac ceea ce fac ele. Femeile n-ar trebui să uite şi să pună întrebări de genul: „Îşi place asta?”. Arată-i că îţi pasă de ceea ce simte el, dacă îi place sau nu. Bărbaţii iubesc să fie în centrul atenţiei soţiilor lor.

Viaţă sexuală # 6: Bărbaţii urăsc când femeile nu-şi dezvăluie emoţiile

Femeile n-ar trebuie să-şi bage în ceaţă soţii: unele dintre ele îşi ascund emoţiile, iar asta înseamnă că partenerii nu ştiu dacă le place sau nu ceea ce fac. Dacă simţi nevoia să-i spui să facă ceva să nu-ţi fie teamă, treaci la acţiune. Chiar şi puţin zgomot este ok pentru că astfel femeile îşi informează partenerii în legătură cu ceea ce simt atunci. Iar el va ştii ce-i place şi va repeta acţiunea.

Viaţă sexuală # 7: Bărbaţii urăsc să facă mereu acelaşi lucru

În cazul în care simte că are o viaţă amoroasă plictisitoare, unei femei n-ar trebui să-i fie teamă să facă ceva pentru a îndrepta lucrurile. Este bine să-şi suprindă partenerul. Poate să-şi cumpere anumite haine în care să danseze, să facă ceva prin care să-şi înnebunească partenerul Doamnelor daţi frâu liber imaginaţiei şi veţi avea numai de câştigat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.