HomeRelatii & Sex5 Zodii de femei seducatoare

5 Zodii de femei seducatoare

Senzualitatea unei femei este redata si de semnul zodiacal sub care s-a nascut. Cu siguranta o femeie a carei zodie este guvernata de planeta Venus are o senzualitate mai dezvoltata decat o femeie a carei zodie este guvernata de planeta Mercur. Femeile care stiu foarte bine sa isi puna in valoare feminitatea si trasaturile seducatoare sunt cele nascute in urmatoarele zodii:

shutterstock_94004854_590

Femeia Taur

Femeia taur este guvernata de planeta Venus, zeita senzualitatii si a feminitatii. Ii place sa fie curtata de catre barbati inteligenti si isi foloseste toate armele pentru a-si arata senzualitatea, sexualitatea si sex-appel-ul debordant.

Femeile nascute in aceasta zodie sunt adesea voluptoase cu forme bine definite si buze pline. La prima vedere aceasta femeie este una timida, dar cand ajunge sa capete incredere in ea isi scoate la iveala toate armele seductiei.

Femeia Rac

Femeile nascute in zodiac rac sunt guvernate de Luna ceea ce le ofera o senzualitate debordanta. Au forme apetisante si petrec ore in sir in fata oglinzii atunci cand trebuie sa iasa in oras.

Femeia rac va fi mereu aranjata si ferchezuita pentru partenerul ei. Ii place sa fie complimentata si vrea ca toate eforturile sa ii fie rasplatite pe masura. In schimb te va face mandu de cate ori vei avea sa iesi cu ea in oras.

Femeia Leu

Femeia leu isi cunoaste foarte bine atuurile si stie sa se puna in valoare in orice moment. Nu ai sa o gasesti niciodata nepregatita sau fara chef de o partida se amor. Este mereu acolo pentru a-i acorda toata atentia barbatului iubit.

Debordeaza de pasiune, senzualitate si feminitate. Este o femeie foarte afectiva si sufletista care isi va pune inima pe tava pentru cel care are sa ii fie sot.

Femeia Balanta

Balantele se nasc cu un farmec aparte pentru ca sunt cele mai seducatoare femei ale zodiacului fiind ajutate si de planeta guvernanta, Venus. Ele isi cunosc foarte bine atat calitatile cat si defectele ceea ce le ajuta sa isi puna in valoare toate calitatile si sa isi ascunda defectele astfel incat sa nu fie observate.

De fiecare data cand iese din casa femeia balanta este o aparitie. Aranjata din varful crestetului pana la unghia mica de la picior, prezenta balantei este memorabilia.

Femeia Scorpion

Rareori femeia scorpion impresioneaza printr-o frumusete rapitoare. Ea este mai degraba foarte seducatoare prin intermediul privirii seducatoare si a sex-appel-ului impresionant. Nicio alta femeie nu stie sa se faca mai placuta si mai dorita decat femeia scorpion.

Cu toate acestea, de multe ori pasiunea si senzualitatea femeii scorpion sunt inconstiente ea nedorind sa iasa in evidenta prin aceste lucruri ci mai degraba prin inteligenta ei sclipitoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read