5-pozitii-sexuale-pe-care-trebuie-sa-le-incerci-sub-bradul-de-Craciun--Fa-i-iubitului-tau-cel-mai-frumos-cadou-

In toiul pregatirilor de Craciun, nu uitati de viata voastra sexuala. Dupa un an greu de munca in care nu ai reusit sa-ti rasfeti iubitul asa cum merita, avem pentru tine cateva idei sexy pentru nopti romantice si fierbinti. Cu siguranta, iubitul tau va aprecia acest cadou.

1. Muntele magic

Este o pozitie pe care partenerul tau o va adora, va avea posibilitatea sa te penetreze pe la spate, ceea ce va va oferi amandurora placeri maxime.

Aseaza cateva perne pe podea, una peste alta, apoi aseaza-te pe ele, lasandu-ti corpul sa se relaxeze. Partenerul trebuie sa se aseze deasupra ta, amandoi privind in aceeasi directie, avand pieptul lipit de spatele tau si bratele sprijinite pe perne. Te poti ajuta de perne pentru a indeparta usor picioarele, astfel partenerul te poate penetra mult mai usor.

2. Pozitia coconului

Partenerul tau se asaza in genunchi, apoi cu sezutul pe talpi, astfel incat spatele sa fie drept. Tu te asezi pe coapsele lui si il cuprinzi cu mainile pe dupa gat, pentru a avea un punct de sprijin.

Din aceasta pozitie este foarte usor sa ajungeti in alta postura la fel de incitanta. Trebuie doar sa te lasi usor pe spate, pana ce ajungi sa te sprijini doar cu umerii pe pat/pardoseala.

3. Pozitia 68

Uita de clasica pozitie 69. 68 este o pozitie prin care partenerul tau iti poate oferi un cunnilingus exploziv, fara ca tu sa il satisfaci oral.

Iubitul tau se intinde pe spate, iar tu te asezi deasupra lui, astfel incat zona ta intima sa ajunga langa fata lui, iar spatele sa fie lipit de abdomenul lui. Meriti sa fii rasfatata!

4. Pozitia chill out

Relaxati-va in aceasta pozitie pentru penetrare adanca. Iti va oferi senzatii incredibile si in plus, iubitul tau iti va putea mangaia clitorisul in timp ce te penetreaza.

In aceasta pozitie, iubitul tau sta in sezut, cu spatele lipit de perete si cu picioarele intinse. Tu te asezi intre picioarele lui si iti sprijini gleznele pe umerii partenerului. Pozitia chill out va permite sa va admirati reciproc si sa va atingeti delicat.

5. Pozitia “lenesilor”

Daca pregatirile de Craciun v-au obosit peste masura, incearcati aceasta pozitie in care penetrarea se face pe la spate, stand amandoi intinsi in pat, pe o parte.

Incepeti in pozitia lingura, iar apoi, adu piciorul de deasupra in fata, pentru a-i face loc partenerului sa te penetreze mai bine, fara a depune prea mult efort in acest sens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.