404 Not Found


nginx
5 pozitii de facut dragoste pentru a obtine cadouri scumpe de la iubitul tau | FashionLife.ro
HomeRelatii & Sex5 pozitii de facut dragoste pentru a obtine cadouri scumpe de la...

5 pozitii de facut dragoste pentru a obtine cadouri scumpe de la iubitul tau

471662l-581x0-w-d72b5ee6

Cascada

Dacă partenerului tău îi place să deţină controlul în pat şi să-ţi răsfeţe trupul, această poziţie este ideală. Pentru a o pune în practică ai nevoie de flexibilitate, însă merită efortul. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu deasupra lui. Lasă-te pe spate, până atingi podeaua (sau o pernă) cu capul. El este cel care deţine controlul şi te va spijini.

713617l-581x0-w-b501e90a

Suspendata

Este poziţia ideală pentru o partidă spontană şi fierbinte. Surprinde-l imediat ce intră pe uşă şi sari la el în braţe. El va fi cel care te va susţine, poziţionându-şi mâinile pe coapsele tale. Tot el va fi şi cel care va controla mişcările şi adâncimea penetrării. Pentru mai multă siguranţă, partenerul tău se va sprijini de un perete.

819072l-581x0-w-e149c048

Păianjenul

O poziţie care îi oferă partenerului o imagine foarte excitantă. Iubitul tău se va aşeza pe pat cu picioarele întinse, sprijinit în mâini. Tu te vei aşeza deasupra lui, cu faţa spre partener. Vă puteţi sincroniza mişcările pentru orgasme intense.
242950l-581x0-w-91b8a4ed

Acrobata

Este o poziţie dificilă pentru tine, care însă vă asigură orgasme intense. Întinde-te pe spate şi ridică picioarele, trăgând genunchii spre piept. Partenerul va îngenunchea în faţa ta, prinzându-ţi picioarele cu mâinile. El este cel care deţine controlul, atât asupra ritmului cât şi asupra adâncimii penetrării.

570417l-581x0-w-43c20b0e

Piciorul năzdrăvan

Dacă te consideri flexibilă, atunci trebuie să încerci această poziţie. Ca orice poziţie în picioare, această tehnică poate fi pusă în practică oriunde şi nu necesită mult spaţiu. Faţă în faţă, ridică un picior şi pune-l pe un scaun. Iubitul tău se va apleca, îndoind genunchii, şi va duce piciorul de pe scaun pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read