HomeRelatii & Sex5 motive pentru care sa ii faci sex oral

5 motive pentru care sa ii faci sex oral

Nu îţi place să faci sex oral? Iată câteva motive care te vor convinge să încerci. Sexul per total este grozav, dar iubitul tău ar vrea să îi faci şi sex oral, însă pe tine nu te încântă prea mult ideea. Indiferent care sunt motivele pentru care nu te atrage această practică, aduce diferite beneficii, iar COSMO ţi-a pregătit o listă care să te convingă că încerci.

sex-oral-banana-650x500

Îl aduce la orgasm

Chiar dacă se întâmplă mai rar în cazul bărbaţilor să nu ajungă la orgasm în timpul sexului, 10% dintre ei se confruntă cu această problemă. Îl poţi ajuta în acest sens făcându-i sex oral – cu siguranţă va aprecia asta, iar tu te vei simţi mai împlinită ştiind că l-ai adus la extaz. Dacă te deranjează să ai spermă în gură, îi poţi spune asta pentru ca el să îţi ridice capul atunci când ejaculează.

Creşte intimitatea în cuplu

Sexul oral este mult mai intim decât cel obişnuit, astfel încât iubitul tău se va simţi mai apropiat de tine după. De asemenea, creşte încrederea dintre voi, iar relaţia va deveni mai frumoasă.

Te ajută să slăbeşti

Ştiai că arzi în jur de 100 de calorii când îi faci iubitului tău sex oral? De asemenea, sperma conţine vitamine C şi proteine, iar acestea scad pofta de mâncare. Nu faci prea mult efort, îi aduci plăcere iubitului tău şi slăbeşti în acelaşi timp. Nu sună prea rău, nu-i aşa?

Îl satisfaci chiar şi când nu puteţi face sex

Dacă eşti la menstruaţie şi nu te simţi confortabil să întreţii raporturi sexuale în această perioadă, îi poţi face iubitului tău sex oral pentru a nu „sta pe uscat”. Acelaşi lucru se aplică şi dacă eşti obosită sau pur şi simplu nu ai chef. Nu fii egoistă! Foloseşte această alternativă şi cu siguranţă îl vei face fericit!

Te face mai fericită

Pe lângă spermatozoizi, sperma conţine şi serotonină, tirotropină, ocitocină şi estronă care au proprietăţi antidepresive. De asemenea, melatonina îmbunătăţeşte somnul, iar cortizolul sporeşte afectivitatea.
Nu uita! Dacă faci sex oral, fă-o din plăcere. Gândeşte-te la diferitele dăţi când ai primit tu sex oral. Cu siguraţă ai observat o diferenţă între bărbaţii care o faceau din plăcere şi cei care voiau doar să-ţi facă pe plac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read