problemesex-femei-sexy-freedigitalphotos.net_1

Obisnuinta creeaza tuturor confort. Iti place sa stii cum si unde iti incepi ziua si unde o sfarsesti. Dar nu acelasi lucru este valabil si cand vine vorba despre sex. Rutina omoara pasiunea. Si ca sa atingi cele 4 tipuri de orgasm existente, site-ul Womanshealthmag.com te invata ce sa faci si care sunt aceste 4 tipuri pe care trebuie sa ajungi sa le simti.

1. Orgasmul clitoridian

Stii deja foarte bine cat de sensibila e acea mica zona, gratie celor 8000 de terminatii nervoase cu care e inzestrat clitorisul. Si daca faci si tu parte din “normalul” marii majoritati, atunci clitorisul este cheia catre paradis. Si se pare ca daca-l ataci direct, frontal, nu da rezultate asa de bune ca atunci cand intai sunt atinse si stimulate zonele adiacente lui. Ca atare, spcialistii sexologi sugereaza sa-ti indrumi partenerul astfel incat sa-ti stimuleze intai zonele adiacente, inainte de a atinge direct clitorisul. Si ca sansele sa fie de 100%, sugereaza-i sa folositi inclusiv un vibrator. Ajuta mult.

2. Orgasmul vaginal

Inca exista dezbateri serioase asupra existentei faimosului punct G, insa in ciuda acestor dezbateri, un procent de 30% dintre femei reclama prezenta orgasmului vaginal, doar prin penetrare si fara alta stimulare adiacenta. Tehnica este aceea de a gasi si apoi de a stimula faimosul punct G. O data localizat, desigur, principala preocupare a partenerilor trebuie sa fie stimularea lui cu orice chip. Ajuta-l sa atinga, prin penetrare, fix peretele superior al vaginului, unde se gaseste punctul nostru fierbinte. Se pare ca pozitia care stimuleaza cel mai bine punctul G prin penetrare este intr-o parte, cu picioarele incrucisate. Si orgasmul vaginal are sanse sa fie atins cu cat contactul sexual este de mai lunga durata, asa ca aveti amandoi grija la acest aspect.

3. Orgasm mix

Acest tip de orgasm implica atat orgasm clitoridian, cat si vaginal, obtinute simultan. El se poate obtine, conform declaratiilor expertilor, atat prin penetrare, cat si prin stimulare concomitenta a clitorisului. El poate fi de doua ori mai puternic decat oricare dintre cele doua orgasme mai sus mentionate, in varianta “solo”. Pozitia “partenera deasupra” favorizeaza obtinerea acestui tip de orgasm, intrucat presupune o penetrare foarte eficienta, dar si posibilitatea explorarii clitoridiene la maxima capacitate. Mai puteti incerca si pozitia misioniarului, dar cu soldurile partenerei ridicate, astfel incat clitorisul sa fie mai mult expus bazei penisului. Sansele de a obtine un astfel de orgasm sunt reale doar daca femeia este foaret bine excitata si pregatita.

4. Orgasm multiplu

Orgasmul multiplu inseamna obtinerea unor orgasme in lant, unul dupa altul, si nu orgasme in trei acte sexuale consecutive sau chiar in acelasi act sexual, dar la distanta unul de altul. Ca sa le obtii, partenerul ar trebui sa stapaneasca foarte bine tehncia stimularii clitoridiene: intai ar trebui sa te stimuleze clitoridian timp de 30 de secunde, pana obtine rapid orgasmul, si apoi sa  continue stimularea schimband ritmul, pana ce imediat apare al doilea orgasm. Practic, partenerul trebuie sa invete sa varieze ritmul stimularii, sa stie cand sa-l schimbe si intensitatea cu care isi excita partenera, astfel incat s-o aduca la orgasme multiple. Daca simti ca zona clitoridiana a fost supra stimulata si nu mai raspunde la stimuli, roaga-ti partenerul sa-l atinga prin miscari abia simtite, pana isi recapata suflul si raspunde din nou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.