problemesex.ro-sarut-pasional-freedigitalphotos.net_

Lubrifiantii pot fi de mare ajutor intr-un cuplu. Ei ajuta ca o partida de sex sa fie mai placuta si cu satisfactii mai mari, mai ales in cazul femeilor care sufera de uscaciune vaginala.

Iata cateva lucruri despre lubrifianti pe care ar fi bine sa le cunosti inainte de a achizitiona un produs ce gen, potrivit sexologului Carol Queen.

1. Lubrifianti cu arome

Sunt persoane care folosesc lubrifianti cu arome, insa uita sa ia in calcul alergiile. Daca stii ca esti alergic la ceva, verifica etichetele produsului. “Cei alergici la capsune, de exemplu, ar trebui sa evite lubrifiantii cu gust de capsune. In cazul in care aromele sunt artificiale, nu exista riscuri”, explica Queen.

2. Lubrifianti cu glicerina

Contin zahar, iar acest ingredient poate destabiliza flora vaginala a unor femei. “La unele femei pot aparea iritatii sau chiar infectii bacteriene”, a adaugat Queen.

3. Lubrifianti calzi sau reci

Acest tip de lubrifianti contine o doza mare de glicerina. “Multi oameni sunt incantati de efectele acestor lubrifianti si ii folosesc in general in stimularile manuale”, a mai spus sexologul.

4. Lubrifianti cu extrasenzatii

Nu sunt tocmai lubrifianti, ci creme sau geluri. “Ele contin uleiuri mentolate sau alte substante menite sa suprastimuleze zona vizata. Inconvenientul pentru aceste produse este ca se indeparteaza greu, in cazul in care intensitatea senzatiilor este prea mare”, a expliat Carol Queen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.