HomeRelatii & Sex10 lucruri pe care femeile nu le stiu despre sex

10 lucruri pe care femeile nu le stiu despre sex

femei-ce-nu-stiu-despre-orgasm

Desi orice femeie si-l doreste, orgasmul reprezinta in mare parte o necunoscuta pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos. Asa se face ca cercetatorii incearca sa explice in detaliu ce inseamna mai exact acesta, cum va puteti spori sansele de a-l atinge si ce va impiedica sa va bucurati pe deplin de aceasta placere absoluta.

1. Studiile arata ca o femeie poate ramane insarcinata chiar si dupa 5 pana la 8 zile de la momentul in care a intretinut relatii sexuale neprotejate.

2. Putini stiu ca purtatul tocurilor foarte inalte poate afecta abilitatea unei femei de a avea orgasm. Numeroase brand-uri de incaltaminte de lux au dezvoltat pantofi a caror arcada este aproximativ egala cu cea a pelvisului unei femei in momentul in care aceasta are orgasm. Tocurile creeaza o contractie la nivelul pelvisului, lucru destul de problematic fiindca, in timp, acesta nu se va mai putea contracta in timpul orgasmului, iar femeia nu se va mai putea bucura din plin de aceasta experienta.

3. Cercetatorii au demonstrat ca orgasmele pot face ca femeia sa fie mai increzatoare, productiva si creativa. Si fiindca lucrurile functioneaza in cerc, femeile pot trai mai intens orgasmul atunci cand sunt mai creative.

4. Orice pilula contraceptiva are un efect secundar la nivel psihologic. Uneori, femeile intampina dificultati in a ramane insarcinate dupa ce renunta la astfel de pastile, iar asta se datoreaza faptului ca probabil se simteau mult mai atrase de partenerii lor in timpul respectivului tratament decat sunt fara hormoni extra.

5. Nervii pudendali, situati sub fese, pot afecta tesuturile erogene din zonele organelor genitale ale femeilor. Statul in anumite pozitii pe anumite tipuri de scaun poate conduce la o excitare sexuala.

6. Pe de alta parte, statul pe scaun in majoritatea timpului micsoreaza planseul pelvian si muschii psoas (esentiali unui orgasm deplin). Atunci cand acesti muschi sunt stransi de la prea mult stat, femeilor le va fi mai greu sa atinga un orgasm ca la carte.

7. Clitorisul, Punctul G si deschiderea colului uterin sunt cele trei zone erogene principale ale unei femei. Unii spun ca si sfarcurile ar trebui incluse pe aceasta lista, in vreme ce altii nu sunt de acord cu asta.

8. Precum un fulg de nea, fiecare femeie este unica prin prisma faptului ca terminatiile nervoase la nivel genital sunt distribuite diferit la fiecare in parte. Asta inseamna ca fiecare femeie trebuie sa-si descopere propriile modalitati de a atinge orgasmul.

9. Pentru ca organsimul este in mare parte apa, o buna hidratare sporeste sansele unui orgasm.

10. Nicio femeie nu a fost nascuta fara abilitatea de a avea orgasm. Femeile au un mecanism innascut programat pentru a avea orgasme. Specialistii spun insa ca nu toata lumea invata cum sa foloseasca aceasta „masinarie” asa cum se cuvine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read