HomeMondenVictor Slav, pentru prima oara ginere cu cateva saptamani inainte de nunta!...

Victor Slav, pentru prima oara ginere cu cateva saptamani inainte de nunta!

victor-Slav_costum-ceremonie1

A inceput deja numaratoarea inversa pana la nunta cuplului format din Victor Slav si Bianca Dragusanu. Daca pana acum Bianca a imbracat de nenumarate ori rochia de mireasa in diferite prezentari de moda ori pictoriale, a venit si randul lui Victor sa se vada pentru prima oara ginere, cu putin timp inainte de nunta propriu-zisa.

Victor Slav si Bianca Dragusanu sunt la un pas de a-si uni destinele. Asta in ciuda faptului ca in ultima perioada, relatia lor a fost supusa multor incercari. Emotiile cresc pe masura ce evenimentul cel mare se apropie din ce in ce mai mult, iar pregatirile sunt deja pe ultima suta de metri.

Chiar daca este pentru prima oara cand se casatoreste, pentru Bianca faptul ca va imbraca rochia de mireasa nu va reprezenta o premiera. Cariera de model i-a dat de multe ori ocazia pana acum sa o imbrace, fie ca a fost vorba de diferite prezentari de moda ori pictoriale in reviste.

In cazul lui Victor, lucrurile stau putin diferit. El a imbracat pentru prima oara costumul de ginere, cu doar cateva saptamani inainte de a pasi in fata altarului. S-a intamplat cu ocazia prezentarii EGO Men`s Fashion Concept de la Mamaia.

Pentru ca Victor si-a dorit sa poarte o vestimentatie rafinata la nunta sa, costumul a fost realizat de dintr-o tesatura cu totul speciala, care se impune ca un best-seller pentru cea mai mare casa de tesaturi, Dormeuil. Tesatura fabricata in Marea Britanie surprinde prin finete si usurime, iar motivele subtile si sofisticate capteaza lumina si ii dau viata.

Relaxat si increzator, Victor a pasit pe podium alaturi de manechini profesionisti care au prezentat pe podiumul de la malul marii sugestii de tinute pentru vacanta, dar si tendintele toamnei in materie de costume business si ceremonie.

Colectia de ceremonie EGO Men’s Fashion Concept reprezinta o declaratie de stil pentru gentleman-ul ce se pregateste sa faca marele pas.

Tinutele asigura o aparitie ravisanta prin detaliile bogate si se remarca prin calitatea tesaturilor– lana, matase, jacquard din matase, smoking-uri din lana si matase.Textilele lucioase, reflexiile metalice de albastru, grena, argintiu sau auriu, jacquard-ul ce prezinta tipare complexe, toate se inscriu in tendintele acestui sezon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read