Prietene bune, Oana Lis si Carmen Plesa conduc detasat in topul celor care si-au pus pe Facebook, cele mai penibile poze. Le urmeaza indeaproape Fizz.

Stelistul Ciprian Tatarusanu regreta si in ziua de azi poza pe care si-a pus-o pe Hi5 in urma cu cativa ani, cand juca la Gloria Bistrita.

Cu pieptul incordat si uns cu baby oil, in boxeri D&G, stelistul a facut atunci furori printre adolescente cu o serie de poze “sexy-wannabe”.

La fel a procedat si fotbalistul Daminuta, care si-a facut si el, special pentru fane, o serie de poze-nud pe care le-a postat pe site-urile de socializare.

Catalina Ponor, campioana olimpica la gimastica, are si ea o serie de fotografii cu care nu ar trebui sa se mandreasca.

Oana Lis s-a pozat infulecand friptane, iar prietena ei Carmen Plesa s-a fotografiat… in toate pozitiile! Chiar si pe wc!

Fizz, alias Bogdan Croitoru, a vrut neaparat sa le arate tuturor prietenilor sai de pe Facebook cat de bine ii merge: s-a pozat numai pe langa masini de lux, in yachturi si cu trabucul in gura… Nu a ratat nici magazinul D&G – obiectiv turistic pentru el!

Intra in galeria foto sa vezi cele mai penibile poze ale Sanzianei Buruiana, Andreei Tonciu, Marianei Rosca (blonda lui Iri), Nicolae Mitea, etc.

Tie care ti se pare cel mai penibil?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.