HomeMondenUn milionar in euro, printre pretendentii Burlacitei! Andreea Mantea, curtata de un...

Un milionar in euro, printre pretendentii Burlacitei! Andreea Mantea, curtata de un prosper om de afaceri din Brasov

618x412_1401954134d398ac59

Frumoasă, focoasă şi apetisantă, pentru mulţi e femeia perfectă. Andreea Mantea, una dintre cele mai râvnite burlăciţe ale momentului a acceptat provocarea Antenei 1 de a-şi căuta sufletul pereche într-un show incendiar, iar pretendenţii nu s-au lăsat deloc aşteptaţi.

Dintre aceştia, doar 20 au ocazia să o cunoască pe protagonistă, chiar în primul episod al reality show-ului, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Printre ei se află şi un prosper om de afaceri din Braşov, care se poate lăuda că a făcut deja primul milion de euro.

Silviu Rotariu – un jucător important pe piaţa imobiliară din Braşov şi-a făcut apariţia în show foarte sigur pe el, convins că îi va atrage atenţia Andreei şi va ajunge departe în show. A vrut să se asigure de la bun început că burlăciţa va afla suficiente lucruri despre el, aşa că a adus cu el una dintre cele mai populare reviste de business, pentru care a dat un interviu, dar şi o carte cu pagini goale, spunând că nu are nimic de demonstrat.

Silviu are 33 de ani, propria firmă de imobiliare şi deţine un brevet de pilot, cu care speră să o impresioneze pe Andreea. Dacă va reuşi sau nu, rămâne de văzut în cadrul incendiarului reality show „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

618x414_1401954126722ca648

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read