618x412_1401954134d398ac59

Frumoasă, focoasă şi apetisantă, pentru mulţi e femeia perfectă. Andreea Mantea, una dintre cele mai râvnite burlăciţe ale momentului a acceptat provocarea Antenei 1 de a-şi căuta sufletul pereche într-un show incendiar, iar pretendenţii nu s-au lăsat deloc aşteptaţi.

Dintre aceştia, doar 20 au ocazia să o cunoască pe protagonistă, chiar în primul episod al reality show-ului, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Printre ei se află şi un prosper om de afaceri din Braşov, care se poate lăuda că a făcut deja primul milion de euro.

Silviu Rotariu – un jucător important pe piaţa imobiliară din Braşov şi-a făcut apariţia în show foarte sigur pe el, convins că îi va atrage atenţia Andreei şi va ajunge departe în show. A vrut să se asigure de la bun început că burlăciţa va afla suficiente lucruri despre el, aşa că a adus cu el una dintre cele mai populare reviste de business, pentru care a dat un interviu, dar şi o carte cu pagini goale, spunând că nu are nimic de demonstrat.

Silviu are 33 de ani, propria firmă de imobiliare şi deţine un brevet de pilot, cu care speră să o impresioneze pe Andreea. Dacă va reuşi sau nu, rămâne de văzut în cadrul incendiarului reality show „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

618x414_1401954126722ca648

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.