HomeMondenUn indian este al doilea cel mai bogat actor din lume!

Un indian este al doilea cel mai bogat actor din lume!

Daca Jerry Seinfeld este considerat a fi cel mai bogat actor din lume, conform unui top realizat recent de platforma Wealth-W, locul doi al acestui clasament nu este ocupat de vreun alt star de talie mondiala precum Tom Cruise sau Brad Pitt, ci de un actor indian, pe numele lui Shah Rukh Khan.

Shah Rukh Khan tocmai a fost desemnat al doilea cel mai bogat actor din intreaga lume, reusind astfel sa intreaca staruri de renume mondial precum Tom Cruise, Johnny Depp sau Tom Hanks. Platforma Wealth-W, cea care a realizat acest clasament, a estimat ca averea actorului de la Bollywood se ridica la 600 de milioane de dolari. Astfel, Shah Rukh Khan s-a pozitionat pe locul al doilea, imediat dupa Jerry Seinfeld, despre care se spune ca ar avea o avere de 820 de milioane de dolari.

shah-rukh-khan2

Actorul indian a jucat in numeroase filme de succes de la Bollywood, precum Deewana, Baazigar, Dilwale Dulhaniya Le Jayenge sau Jab Tak Hai Jaan, cota sa crescand astfel extrem de mult.

shah-rukh-khan1

Pe langa cinematografie, Khan mai produce foarte multi bani si din publicitate, avand contracte de imagine cu nu mai putin de 19 brand-uri de lux.

Filmele in care a jucat in ultimii ani au avut incasari uriase. In plus, in anul 1999, actorul si-a deschis si o companie de productie care ii aduce venituri frumusele.

shah-rukh-khan3

Si de parca asta nu era de ajuns, Shah Rukh Khan detine, impreuna cu Juhi Chawla si Jai Mehta, echipa Kolkata Knight Riders, despre care se spune ca ar valora 69 de milioane de dolari.

shah-rukh-khan4

O alta dovada a spiritului sau de bun afacerist este faptul ca a cumparat actiuni la un parc tematic pentru copii din Mumbai, KidZania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read