michael-jackson-rip

Prince Michael, fiul cel mare al lui Michael Jackson, a depus ieri marturie in procesul intentat de familia lui firmei AEG, cea care organiza turneul de revenire a Megastarului. Adolescentul a marturisit ca tatal sau era terorizat de cerintele acestora si ajunsese sa creada ca nu va putea face fata presiunii si efortului. „Ma vor omori”, spunea artistul.

Prince Michael, fiul cel mare al regretatului Michael Jackson, a depus marturie in cadrul procesulu intentat de familia Jackson companiei AEG, cea care organiza turneul de revenire a Megastarului.

Adolescentul isi aminteste ca in ultimele saptamani din viata, tatal sau se plangea tot mai des de faptul ca cei de la AEG il presau cu o serie de cereri exagerate si ca nu avea timp de repetitii astfel incat show-urile programate in vara lui 2009 sa se deruleze perfect.

“Ma vor omori, ma vor omori” ar fi spus in mai multe randuri megastarul dupa conversatiile telefonice pe care le avea cu Randy Phillips, directorul AEG.

Din pricina stresului si a presiunii unei reveniri de succes, megastarul ajunsese sa aiba probleme grave cu somnul. Practic, nu reusea sa adoarma mai deloc fiind nevoit sa apeleze la cele mai puternice somnifere. Printre acestea, anestezicul propofol, cel care, administrat de dr. Conrad Murray, alaturi de alte calmante, aveau sa ii curme viata in data de 25 iunie 2009.

1 COMMENT

  1. VOI-presa SATANICA L-ati ucis, cu muntii de MIZERII de care sunteti in stare, BLESTEMATILOR !! Ati umplut netul si lumea cu TICALOSIILE voastre !! In IAD cu voi , pe vecie !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.