X Factor Romania si-a desemnat, aseara, castigatorul celui de-al doilea sezon. Tudor Turcu a reusit sa-i cucereasca pe Romani si a castigat duelul SMS-urilor, castigatorul fiind ales, in mod exclusiv, in urma voturilor exprimate de catre telespectatori. Peste 100.000 de SMS-uri au fost trimise aseara, iar sortii au fost de partea lui Tudor.

Tudor Turcu este marele castigator al sezonului al doilea de X Factor, el fiind ales de public, voturile prin SMS pentru toti finalistii trecand de 100.000, duminica seara. El a infruntat-o in ultima faza a finalei pe Ioana Anuta si a castigat marele premiu de 200.000 de euro.

“Cu banii castigati vreau sa fac o scoala privata pentru viitori pictori, viitori solisti vocali, viitori chitaristi, viitori artisti. O scoala unde cei care isi permit sa plateasca vor plati, iar cei care nu-si permit, nu vor plati”, a declarat Tudor.

Nici Ioana Anuta, locul al doilea, nu a plecat cu mana goala, ea afland vestea ca Antena 1 a cooptat-o in sezonul al treilea al show-ului-concurs “Te cunosc de undeva”.

SHARE

1 COMMENT

  1. Ce tare ar fi daca am vorbi si de noi ceilalti care aecactpm manipularea ori ca ne-am obisnuit ori ca asha e mai lejer, sau e prea tarziu pt. cei din poza ..nu.? GRESIT.!Toti deacolo sunt persoane puse de noi acolo sau ai aecactpm tacit. dute si zii bunici ca l-ai vazut pe popa pupand si alte icoane,:) zile constantenilor ca duminica viitoare e un referendum.. nu zic pt ce ca nu e locu dar daca vrei stii unde sa cautzi.:))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.