michael-jackson1

Procesul prin care familia Jackson cere companiei AEG LIVE o suma de 40 de miliarde de dolari ca despagubire pentru moartea Megastarului a luat o intorsatura extreme de bizara. Judecatorul tocmai a admis dovezi care vin din lumea de dincolo.

Procesul intentat de familia Jackson companiei AEG LIVE devine din ce in ce mai interest. Randy Phillips, CEO la AEG LIVE, a adus in fata instantei o marturie a lui Brenda Richie, fosta sotie a lui Lionel Richie. Brenda a sustinut in fata judecatorului ca a luat legatura cu Michael Jackson prin intermediul unui medium, iar acesta s-a confesat din lumea de dincolo ca s-a sinucis involuntar.

“Brenda m-a sunat si mi-a spus ca este in legatura cu Michael Jackson prin intermediul unui medium. Ea sustine ca Michael tine sa clarifice lucrurile din lumea de apoi si declara ca doctoral Conrad Murray nu este vinovat de moartea lui ci el s-a sinucis involuntar”, a declarant Randy Phillips in fata judecatorului, conform The Sun.

Oricant de bizara ar parea aceasta proba, judecatorul Yvette Palazuelos, care prezideaza acest caz, a acceptat marturia. Michael Jackson a fost extreme de apropiat de Lionel Richie si Brenda Richie in timpul vietii sale si a fost nasul de botez al lui Nicole Richie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.