HomeMondenSecretul lui Vladimir Draghia: poarta aceleasi sosete o saptamana si nu foloseste...

Secretul lui Vladimir Draghia: poarta aceleasi sosete o saptamana si nu foloseste gel de dus!

Fetele de la ,,Burlacul” sunt extrem de revoltate pe Vladimir Draghia, despre care spun ca nu este tocmai cel mai curat barbat. Se pare ca tanarul poarta aceeasi pereche de sosete o saptamana intreaga, iar atunci cand face dus, nu foloseste nici sapun, nici gel de dus.

Vladimir Draghia este unul dintre cei mai doriti burlaci din Romania, insa in spatele unei imagini de sex-simbol, se ascund niste secrete care nu sunt pe placut nici unei domnisoare.

Acesta nu s-a ferit sa le dezvaluie fetelor din emisiunea ,,Burlacul” micile sale defecte, marturisind ca poarta aceeasi pereche de sosete o saptamana, se spala fara sa foloseasca sapun si imbraca uneori ziua tricourile cu care doarme noaptea.

,,De fiecare data se ducea la baie fara sapun sau gel de dus si la un moment dat una dintre fete l-a intrebat. A zis cu nonsalanta ca el nu este obisnuit cu dusurile, ca pe vremea cand era inotator statea tot timpul in apa si nu se mai spala. Mai mult, poarta o pereche de sosete cateva zile la rand, iar Adelina, una dintre concurente, vazandu-l, i-a cumparat o pereche. Le-a purtat si pe alea o saptamana. Intr-o zi chiar a venit la intalnirea privata cu una dintre fete imbracat in tricoul in care dormise. I-a atras atentia si i-a spus ca asa este el, rebel”, a povestit o sursa din interiorul show-ului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read