404 Not Found


nginx
S-a deschis The Lovely Room, cel mai cool studio de make-up din Romania! | FashionLife.ro
HomeEvenimenteS-a deschis The Lovely Room, cel mai cool studio de make-up din...

S-a deschis The Lovely Room, cel mai cool studio de make-up din Romania!

The-Lovely-Room-5

Raluca Luca, cunoscuta professional make-up artist, isi lanseaza primul make-up studio, The Lovely Room. Situat in centrul Bucurestiului, pe strada Londra nr.17, The Lovely Room este un loc in care designul de interior feminin, romantic cu accente shabby chic, se impleteste cu pasiunea pentru machiajul profesional, de cea mai inalta ținuta.

Nascut din pasiunea Ralucai pentru creativitate si make-up, The Lovely Room este ”the place to be” pentru toate femeile care isi doresc sa-si puna in evidența frumusețea pentru a fascina si a seduce.

Aici, la The Lovely Room, ele pot veni pentru a experimenta un machiaj profesional care sa le transforme in divele unei seri speciale sau pot chiar ele sa invete trucurile care le vor pune in evidenta trasaturile.

Pe de alta parte, studioul Ralucai Luca organizeaza si cursuri speciale pentru amatori si make-up artistii care vor sa-si aprofundeze informațiile, tehnicile si sa afle noi secrete de la trainerii The Lovely Room.

Echipa de make-up artisti si traineri de la The Lovely Room a fost special selectata pentru a oferi clienţilor o experiența unica prin pachetele personalizate, create in funcție de nevoile si preferințele celor care trec pragul The Lovely Room (www.thelovelyroom.ro).

Raluca LUCA este freelance professional make-up artist si cea care a creat proiectul The Lovely Room din dorinţa de a fi mai aproape de clientele sale.

Cu studii la cele mai importante academii de profil din România (Kruger Brent Make-up Academy), dar si din Londra (Illamasqua School of Make-up Art), Raluca Luca are in portofoliul ei numeroase colaborari cu reviste de moda, vedete din showbiz-ul autohton, fotografi de renume, designeri si agenţii de publicitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read