In noul numar al revistei “Ce se intampla, doctore?”, Ramona Badescu apare intr-un pictorial sexy si incitant, in care se dezvaluie in toata splendoarea.

Cu toate acestea, ea dezvaluie ca la 20 de ani se considera urata, grasa si facea dus cu lumina stinsa.

La 42 de ani, Ramona Badescu este frumoasa, supla, fina, discreta si sigura pe fortele proprii. Insa nu tot timpul a fost si s-a considerat asa.

In interviul care insoteste pictorialul revistei, Ramona Badescu vorbeste despre cum reuseste sa-si mentina frumusetea si supletea la cote maxime, dar si despre cum se considera in urma cu 20 de ani.

“La 20 de ani ma consideram grasa, urata, faceam dus cu lumina stinsa pentru ca nu imi suportam corpul. Parintii mei imi spuneau ca mananc prea mult… Acum, fac sport, mananc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, tin sa ma hranesc cu lucruri cat mai naturale. Ma plac mai mult acum decat atunci cand aveam 20 de ani”, spune vedeta.

In acelasi interviu, Ramona Badescu povesteste ca se pregateste sa participe la Festivalul Sanremo de anul viitor, marturisind ca melodia pe care vrea sa o prezinte in competitie, a visat-o acum 3 ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.