paris-jackson-debbie-4

Paris Jackson este foarte apropiata de mama ei, Debbie Rowe, iar cele doua femei si-au petrecut weekendul impreuna la o ferma din California.Paris a postat cateva fotografii pe Twitter in timp ce se juca cu animalele de la ferma si s-a aratat extrem de incantata de viata la tara.

Paris Jackson si-a petrecut weekendul inconjurata de animale, la ferma mamei ei, Debbie Rowe, din Palmdale, California.

Adolescenta in varsta de 15 ani a invatat sa calareasca, s-a harjonit toata ziua cu cainii de la ferma si s-a fotografiat cu gainile. Paris a postat cateva fotografii pe Twitter si s-a aratat foarte incantata de viata la tara.

In ultima vreme, Paris si Debbie Rowe au reluat legatura si au petrecut mult timp impreuna.

Debbie Rowe si Michael Jackson au fost casatoriti intre 1996 si 1999, Debbie fiind asistenta medicala la clinica dermatologica a doctorului Arnold Klein, cel care il trata pe Michael Jackson. Dupa divortul lor, din 1999, Debbie a semnat acte prin care renunta la drepturile ei parintesti asupra celor doi copii, Paris si Blanket.

SHARE

1 COMMENT

  1. Mai TERMINATI odata de a mai manca RAHAT si de a o ridica in slavi pe HOATA asta si STRICATA asta de debi !! NU a fost NICI o ,,casatorie”, TRASNITILOR !! Au fost inca 3 ani de SCLAVIE pentru bietul inger MICHAEL, credul si prea darnic ! Bagati-va mintile in cap !! Cand vi se cere sa promovati ADEVARURILE despre creatia artistica si caritabila INEGALABILE si despre SMERENIA MUCENICEASCA a INGERULUI MICHAEL, fugiti ca necuratul de tamaie , in vreme ce pe TARFELE astea care L-au UMILIT si BATJOCORIT , le pupati la spate !!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.