HomeMondenOFICIAL: Vladimir Draghia, dat afara de la Burlacul

OFICIAL: Vladimir Draghia, dat afara de la Burlacul

Decizia a fost luata de echipa de productie, dupa ce fetele au fost nemultumite de atitudinea actorului din Narcisa Salbatica, cel care nu a reusit sa se indragosteasca de nicio concurenta.

La Acces Direct, Catalin Botezatu a dezvaluit ca cele care au determinat aceasta decizie au fost concurentele, nemultumite ca Vladimir Draghia e fals. Motiv pentru care au pus de o mica revolta la filmarile pentru ultimul episod.

In replica, Draghia a declarat ca nu s-a simtit confortabil in rolul Burlacului, dar a incercat sa se descurce cat mai bine.

“Mi se pare ca nu e natural sa joci un astfel de rol. Profesional mi-am facut treaba, dar nu m-am simtit confortabil cat am fost Burlac. O mare parte de vina o au ziarele de scandal. Eu sunt linistit, nu am iesit niciodata sa dau o replica.”

Intrebat de Simona Gherghe daca faptul ca are o alta iubita a fost motivul pentru care a fost dat afara, Vladimir a negat acest lucru.

“Eu nici acum nu am iubita, nu aveam nici atunci. Mai interactionez cu persoane de sex opus. Fetele au observat ca nu exista o chimie si de asta s-au revoltat. Au fost doar flash-uri. Eu am incercat sa-mi placa fetele, nu sunt rele. Simti sau nu simti. Am crezut ca sunt un profesionist atat de bun incat sa duc sarcina pana la capat, dar nu am venit la show ca la agentie matrimoniala.”

Catalin Botezatu a dezvaluit ca, de fapt, fetele s-au indragostit de actorul Vladimir Draghia din Narcisa Salbatica, nu de omul Draghia:

“Ele se asteptau sa fie invitate in cada, exact ca in telenovele. In schimb el a fost cuminte” a spus designerul.

Cei doi invitati au intrat intr-un oarecare conflict, in momentul in care Vladimir a spus ca se astepta ca sa se respecte formatul din America. Botezatu, nervos a declarat ca a pierdut foarte mult timp si bani la emisiune si e deceptionat ca nu a mers.

“Nu-i permit nimanui sa-si bata joc de mine. Mi-am amanat foarte multe prezentari bine platite si multe usi au fost deschise datorita numelui Botezatu. Sunt deceptionat. Noi am respectat formatul si chiar l-am imbunatatit. Nu poti sa acuzi postul care te-a ales.”

Simona Gherghe a prezentat mai multe episoade din emisiune in care Vladimir fie a ironizat pasiunile concurentelor, fie a fost foarte dur cu ele. Adelina a fost cea mai afectata dintre toate, in momentul in care Draghia a intrebat-o “Ce vrei de la mine, femeie?”.

Catalin Botezatu i-a luat apararea concurentei.

“Nu cred ca ea trebuia sa se simta privilegiata ca e cu Vladimir Draghia. Inainte cu un an de inceputul filmarilor ea a stat cu Andrei, fiul meu, apoi cu unul cu foarte multi bani. Nu-i spui “Auzi, vezi ca esti la coada!””

Fostul Burlac a recunoscut ca uneori a fost argant si nesimtit, dar ca asta a fost ceea ce a simtit, prin urmare a transmis respectiva atitudine. Totusi, Vladimir nu regreta faptul ca nu mai e protagonistul show-ului de joi seara de la Antena 1.

Nici Botezatu nu regreta, acesta anuntand ca Burlacul va fi si mai bun dupa plecarea fostei vedete din Narcisa Salbatica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read