HomeMondenOana Zavoranu, alaturi de Madalina Ghenea si Catrinel Menghia in topul celor...

Oana Zavoranu, alaturi de Madalina Ghenea si Catrinel Menghia in topul celor mai frumoase femei din Romania!

ghenea-zavoranu-menghia

Oana Zavoranu a dezvaluit cu mandrie faptul ca un important site american destinat barbatilor a inclus-o in topul celor mai frumoase femei din Romania, alaturi de alte cateva nume precum Madalina Ghenea, Catrinel Menghia sau Monica Barladeanu.

Un renumit site americat adresat barbatilor, guyism.com, a publicat recent un top 25 al tarilor cu cele mai frumoase femei din lume, iar in acest clasament, Romania se afla pe locul 23.

Si nu se putea realiza un astfel de top fara cel putin cateva exemple concludente de femei frumoase pentru fiecare tara in parte. Pentru tara noastra, reprezentantii site-ului respectiv au ales sa publice fotografii cu romance care au cunoscut celebritatea peste hotare, precum Madalina Ghenea, Alina Puscau sau Catrinel Menghia.

Nu s-au oprit insa aici, astfel incat au mai nominalizat cateva vedete autohtone. Printre acestea se numara Antonia, Monica Barladeanu, Laura Cosoi si Oana Zavoranu. Oana Zavoranu a fost extrem de incantata de titulatura primita si a impartasit bucuroasa vestea cu fanii ei de pe Facebook.

„Asta e, de multe ori lucrurile gentile si aprecierile adevarate vin din locuri total neasteptate, pentru ca la noi am fost luata multa vreme la misto ca am buzele carnoase, ca sunt operata toata, ca sunt slabanoaga si alte apelative total nepotrivite pentru o persoana ca mine. Dar astia suntem noi romanii, aruncam cu pietre in oricine si din orice pentru ca e mai simplu sa improsti cu noroi decat sa spui ceva dragut. Dar nu e nimic,vestile bune vin din America si asta este foarte bine”, a scris Oana pe contul ei oficial de pe reteaua de socializare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read