HomeMondenOana Roman, rochii de seara si tratamente de infrumusetare pe banda! Pentru...

Oana Roman, rochii de seara si tratamente de infrumusetare pe banda! Pentru cine face toate acestea?

oana-roman-mireasa-2

Oana Roman pare mai indragostita ca niciodata si, desi nu spune cine este noul ei iubit, recurge din ce in ce mai des la artificii de infrumusetare care ne duc cu gandul la o iminenta nunta.

Dupa o lunga perioada de dezamagiri in amor, Oana Roman pare sa isi fi gasit partenerul la care visa. Pentru el, se pare, merge, la des ca niciodata, la saloane de infrumusetare, isi cumpara rochii de seara si insira cuvinte frumoase pe Facebook.

In urma cu o luna, Oana a urcat pe scena unui targ de nunti imbracata, in premiera, in rochie de mireasa. A fost, probabil, momentul care a facut-o, mai mult ca niciodata, sa se gandeasca la acest pas important in viata.

La acel moment nimeni nu stia de existenta unui barbat in viata ei. Asta pana in preajma zilei de 8 martie cand a declarat ca va petrece intr-un cadru romantic.

De atunci, Oana pare mai indragostita ca niciodata. A fost zarita proband rochii elegante si cumparand o vestimentatie despre care apropiatii sai spun ca ar urma sa o poarte la iminenta logodna. Apoi, a inceput sa frecventeze saloanele de infrumusetare, acordand atentie atat tenului, cat si siluetei.

Totul a culminat cu un mesaj surprinzator pe care Oana l-a postat pe Facebook si prin care i se adreseaza noului sau iubit:

“Iti multumesc, iubirea mea, pentru cel mai frumos si plin de iubire weekend petrecut in ultimii ani! Iti multumesc pentru cat de frumos ma iubesti, pentru fericirea cu care imi umplii sufletul in fiecare clipa, pentru ca existi in viata mea, pentru ca mi-ai aratat ca poate exista o iubire atat de completa si de frumoasa! Te-am asteptat o viata, dar a meritat!”.

Apropiatii ei sustin ca nu au mai vazut-o de mult timp atat de fericita si ca se asteapta sa asiste in curand la o cerere in casatorie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read