nicu gheara

Nicu Gheara l-a atacat pe Adrian Mutu si pe George Copos intr-o postare pe blogul personal, nicugheara.com, povestind un episod care a avut loc cu cativa ani in urma, cand tara noastra a fost lovita de inundatii.

“Am văzut la televizor că era nenorocire mare din cauza inundațiilor. Am pus mana pe telefon și l-am sunat pe Steven Seagal și l-am rugat sa mergem cu ajutoare în județul Vrancea. Nu a stat pe ganduri, a zis “Da” pe loc. Seagal, un mare actor, care nu avea nicio treabă cu Romania. A acceptat sa doneze din banii lui romanilor care aveau probleme. M-a sunat apoi si Adi Mutu, ca ar vrea sa ajute și el. I-am spus ca e in regula. Am trimis tiruri de imbracaminte, saltele, alimente… Seagal la fel. Singurul care a uitat a fost Mutu. Dar era finul meu, nu il puteam lasa. I-am spus să nu pomenească de numele meu, ci sa-si aroge el meritele. Mai ales că imi spusese de Cristi Chivu, ca sarise si el in ajutorul oamenilor si nu stia cum sa faca sa apara și numele lui alaturi de al celorlalți care ajutasera. Dar el nici macar n-a trecut pe acolo. Seagal a mers personal in zonele sinistrate. Eu nu aveam nevoie de imagine si, in plus, nici nu imi placea sa apar in mass media”.

Nici George Copos nu a scapat de criticile lui Nicu Gheara. Acesta a povestit ca patronul Rapidului face gesturi caritabile doar pentru publicitate. “Era pe la finele anilor ’90. Eram incă in țara. M-a sunat George Copos sa ma roage sa ducem niște ajutoare umanitare la Satu Mare. Rapidul urma sa joace, in deplasare, cu Olimpia. Am acceptat imediat. Am pus saci cu imbracaminte, mancare și cam tot ce am crezut ca aveau nevoie copiii și bătrânii din azilele și orfelinatele de acolo. Cand am ajuns cu ajutoarele la Satu Mare, am vazut ca eram așteptați de o mulțime de ziariști. L-am întrebat pe Copos ce se intampla, iar el mi-a spus că este bine sa se dea in presă si la televiziune ce facem noi. I-am replicat că eu nu pot face așa ceva și m-am retras, pe o banca, de unde priveam cum George Copos imparțea ajutoarele mele copiilor și bătrânilor in fața camerelor de luat vederi, a fotoreporterilor și a jurnalistilor prezenți”, a mai povestit Nicu Gheara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.