nicoleta-luciu-familie

Incepand din toamna, Nicoleta Luciu va avea mai mult timp pentru viata ei profesionala. Tripletii sai nu vor mai locui in Bucuresti, ci in Miercurea Ciuc, unde vor fi inscrisi la o gradinita cu predare in limba maghiara.

Nicoleta Luciu a reusit pana acum sa se descurce de minune avand grija de cei patru copii ai sai si, in paralel, de viata ei profesionala. Un lucru de admirat, tinand cont ca nu a lasat intraga corvoada pe mainile bonei, ci s-a implicat trup si suflet in tot ce a insemnat cresterea micutilor.

Din toamna, insa, va avea si mai mult timp pentru proiectele sale din cariera. Asta deoarece tripletii ei, Kim, Kevin si Karoly nu vor mai sta in Bucuresti, ci la Miercurea Ciuc, oras in care locuieste sotul ei, Zsolt Csergo.

Micutii vor implini in luna octombrie doi ani si vor fi inscrisi la o gradinita cu predare in limba maghiara. Nicoleta va ramane in cea mai mare parte in Bucuresti, tripletii urmand sa fie ingrijiti de bona si de bunicii lor.

“Acum, cei mici au un an si sapte luni. Am hotarat ca la varsta de doi ani, sa-i dau la gradinita, ca asa e mai bine pentru ei. Sa nu mai stau eu toata ziua cu gura pe ei, sa invete ce e disciplina si sa imparta jucarii cu alti copii.

La gradinita de la Miercurea Ciuc, pot sa invete trei limbi, romana, maghiara si engleza. Vor putea sa aleaga si din alte optiuni, cum ar fi sporturi, canto sau pictura. Oricum imi trimit bona cu ei, asa ca vor fi pe maini bune “, a declarat Nicoleta Luciu pentru Click.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.