nicoleta-luciu-operatii1

Intr-un interviu acordat pentru emisiunea “D-Paparazzi” de la Kanal D, cateva vedete recunosc ca se abtin de sex in Postul Mare, insa odata ce Sarbatorile au trecut revin la un program normal si spun ca postul are rolul de a le revitaliza viata de cuplu. Nicoleta Luciu este doar un exemplu.

Multe vedete au tinut post cu prilejul Sarbatorilor Pascale, iar multe dintre ele au renuntat chiar si la viata sexuala pentru ca procesul de curatire spirituala sa fie unul deplin.

“Dupa un post indelung hormonii o iau razna si explodeaza. Sexul dupa post este incredibil”, declara Giulia Nahmany.

“Da, trebuie sa recunosc ca sexul este mai patimas dupa post”, este de parere Nicoleta Luciu.

“Post tin cu sfintenie, insa nu stiu cum sa raspund la aceasta intrebare. Intreaba-ma mai bine dupa Paste si o sa-ti povestesc cum a fost”, spune Anda Adam.

“Da, recunosc cu mana pe inima. Sexul este mult mai intens dupa o perioada de abstinenta. Postul poate sa aiba efecte benefice in viata de cuplu”, spune Julia Chelaru.

“Eu nu am de unde sa stiu pentru ca nu tin post, astfel ca nu se pune problema de abstinenta de niciun fel”, concluzioneaza Mirela Stelea.

Reportajul poate fi urmarit in cadrul editiei din aceasta seara a emisiunii “D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.