HomeAccesoriiNicole Cherry, fashion icon la doar 14 ani!

Nicole Cherry, fashion icon la doar 14 ani!

Nicole_Cherry_photo_This_Is_MeRevelaţia muzicii româneşti este de acum un adevărat “fashion icon”, atât pentru tânara generaţie cât şi pentru cei mai experimentaţi în materie de modă.

Astfel, Nicole Cherry, la fiecare apariţie a sa, fie la TV, sau în cadrul celor mai importante evenimente mondene, nu ezită în a fi unică prin ţinuta şi accesoriile pe care le poartă. De curând, tânăra artistă de doar 14 ani, a creat o adevărată isterie, în rândul fanilor ei, purtând diverse căciuli şi brăţări personalizate.

Tot mai mulţi creatori de modă, chiar şi site-uri exclusiviste, de specialitate, vor să le fie imagine şi să le poarte creaţiile. “This is me, Nicole Cherry” a fost sloganul pe care “cireşica” a vrut să-l tipărească chiar pe căciulile pe care, impreuna cu dansatorii ei, le poartă la concerte şi nu numai-

Pagina ei de Facebook este asaltată, zilnic, de sute de mesaje, cu dorinţe de a avea acest accesoriu, drept pentru care a şi oferit un cadou personalizat unei fane de-ale ei. Nicole Cherry dă startul, cu mândrie, la purtat beanies şi brăţări, în această toamnă!

9-1000x1000

Click aici daca vrei si tu
caciula “This is me – Nicole Cherry”

“Îmi place să fiu originală în tot ceea ce fac. De aceea, încerc, în ultima perioadă, să-mi personalizez îmbrăcămintea şi să port accesorii care mă pun în valoare. Chiar partea This is me, Nicole Cherry, din piesa MEMORIES, bineînţeles, am tipărit-o chiar pe căciulile pe care eu şi dansatorii mei le purtăm.”

Nicole Cherry a cucerit toate topurile muzicale din România, cu piesa MEMORIES, produsa de cei de la TOMMOPRODUCTION, la nici jumătate de an de la lansarea ei. De asemenea, label-urile din străinătate se bat pentru a o semna pe micuţa artista, care are un talent pe care puţini cântăreţi îl deţin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read