HomeMondenNici nu-ti trece prin cap cine a primit propunerea sa fie urmatorul...

Nici nu-ti trece prin cap cine a primit propunerea sa fie urmatorul “Burlac”!

marcel_toader_41012900

A capatat notorietate dupa un divort rasunator, iar acum este dorit in multe show-uri TV tocmai pentru ca a dovedit ca poate sa vanda.

Acesta este CV-ul cu care se prezinta Marcel Toader ori de cate ori este nevoie. Mult prea mediatizatul divort de Gabriela Cristea l-a propulsat pe afacerist in atentia mass-media, bucurandu-se acum din plin de celebritate.

Dornic sa fie in atentia publicului, Marcel este in carti pentru a deveni urmatorul protagonist al emisiunii “Burlacul”, un show in care o multime de femei se bat la propriu (si, uneori, la figurat) pentru inima unui barbat, dar si pentru ceva foloase materiale.

Fostul sot al Gabrielei Cristea ar fi incantat sa fie noul “Burlac” si pentru a demonstra ca un barbat nu isi pierde farmecul, nici macar atunci cand este trecut de prima tinerete, dar si ca poate avea aproape orice femeie isi doreste chiar si la varsta de 50 de ani.

Omul de afaceri, care se remarca prin eleganta cu care se imbraca, va trebui sa interactioneze destul de mult cu Catalin Botezatu, fost concurent si el si care a devenit amfitrionul show-ului. Bote este cel care i-a ajutat pana acum pe fostii “Burlaci”, Vladimir Draghia, Sergiu Barboni si Bogdan Vladau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read