HomeMondenMotivul pentru care Andreea Esca a parasit postul stirilor Pro TV

Motivul pentru care Andreea Esca a parasit postul stirilor Pro TV

bresca_66749800_95316600

În ultimele zile, principalul jurnal de ştiri al Pro TV de la ora 19.00 este prezentat de Oana Andoni. În urma plecărilor masive de la postul din Pache Protoposcu, mulţi s-au întrebat dacă şi Andreea Esca a făcut acelaşi lucru.

Asta mai  ales in contextul in care vedetele sunt silite de noua conducere PRO sa aleaga intre continuarea e numemisiunilor prezentate la PRO TV si conducerea unor publicatii apartinand lui Adrian Sarbu. Astfel, Oana Cuzino a renuntat la postul de director al revistei “Ce se-ntampla doctore?” (CSID) in favoarea emisiunii cu acelasi nume.

Oare Esca va renunta si ea, in cele din urma, la conducerea revistei “The One”??? Unii s-au intrebat si daca disparitia ei de la stiri este o incercare de fortare a mainii lui Aleksandr Cesnavicius, noul boss de la la PRO…

esca 2

Vedeta a lămurit misterul “dispariţiei” sale. Ea este alături de familie într-o vacanţă într-una dintre cele mai exclusiviste staţiuni din lume. Este vorba de Saint-Tropez, scrie wowbiz.ro. Andreea Esca a fost suprinsă în câteva fotografii în care pare foarte fericită, dar şi lipsită de griji.

esca 3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read