monica-tatoiu-second

Intr-un interviu acordat pentru emisiunea “D-Paparazzi” de la Kanal D, Monica Tatoiu declara ca se mentine in forma jucand golf in fiecare zi vreme de cateva ore. Femeia de afaceri nu se sfieste sa recunoasca ca si sexul e o forma de sport care face bine la silueta, insa declara ca nu-l mai practica atat de des.

Monica Tatoiu arata incredibil la cei 60 de ani ai sai si se mentine in forma cu tratamente de mezoterapie si golf, practicat zi de zi.

“Am inceput de curand sa practic golf. Este un sport excelent pentru mentinerea unei forme fizice si psihice extraordinare. Consuma multe calorii si este sportul ideal pentru mentirea unei talii perfecte”, declara Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri recunoaste ca si sexul este un sport bun pentru mentinerea unei forme fizice de invidiat, insa recunoaste ca il practica mai rar.

“Mai exista un sport, insa la varsta mea nu se mai practica atat de des. Sexul ajuta la forma fizica, iar Jane Fonda il practica chiar si la 70 de ani. Eu de-abia astept sa devin bunica”, mai spune Monica Tatoiu.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii “D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19;45.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.