Home Monden Monica Gabor, angajata de iubitul ei pentru a avea drept de rezidenta in America?

Monica Gabor, angajata de iubitul ei pentru a avea drept de rezidenta in America?

0
Monica Gabor, angajata de iubitul ei pentru a avea drept de rezidenta in America?

monica-gabor-mr-pink11

Monica Gabor a insistat ca iubitul ei, Mr. Pink, sa o angajeze in compania pe care o conduce , pentru a obtine cat de curand permisul de rezidenta in America si a nu mai fi nevoita sa isi reinnoiasca viza de sedere pe teritoriu. Asta in conditiile in care o casatorie intre cei doi nu pare sa aiba loc prea curand.

Dupa ce a renuntat sa mai lupte pentru custodia fiicei sale, Monica Gabor isi doreste sa ramana definitiv in Statele Unite ale Americii, chiar daca asta inseamna sa stea departe de Irina.

In acest sens, ea l-a convins pe iubitul ei, Mr. Pink, sa o angajeze in compania pe care o conduce. Cu acte legale in acest sens, Monica intentioneaza sa obtina permisul de rezidenta in America, act ce i-ar permite sa se dezvolte profesional pe teritoriu.

O alta varianta de a obtine cetatenia americana ar fi sa se marite cu Mr. Pink, insa aceasta varianta pare greu de realizat.

“Moni nu mai vrea sa locuiasca in Romania. In afara de Irina, aici nu mai are nimic, nici casa, nici loc de munca stabil. Nu se gandeste sa se mai intoarca in Romania, chiar daca pe viitor va mai fi sau nu cu «Mr Pink»”, a delcarat o apropiata de-a Monicai pentru Libertatea.

In urma cu trei ani, Monica Gabor a obtinut viza SUA cu ajutorul agentiei de modelling Elite Models, insa intre timp romanca a renuntat sa mai lucreze cu aceasta companie ca si model, dorindu-si alt tip de profesie peste Ocean.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.