mihai-fetite-2

Mihai Morar vorbeste, in exclusivitate, despre fetitele lui gemene intr-un interviu acordat pentru emisiunea “D-Paparazzi” de la Kanal D. Mihai Morar dezvaluie ca Mara si Cezara sunt firi extrem de diferite, iar daca uneia ii place sa inoate, cealalalta deseneaza pana seara tarziu….

Mihai Morar “da din casa” intr-un interviu acordat pentru editia din aceasta seara a emisiunii “D-Paparazzi” de la Kanal D. Mihai Morar vorbeste despre fetitele lui gemene, acum in varsta de cinci ani, care nu contenesc sa-l surprinda zi de zi.

“Nu vreau ca ele sa faca decat ceea ce le face placere. Sunt firi extrem de diferite. Daca uneia ii place sa inoate, cealalta are ca principala pasiune desenul. In weekend, o prinde miezul noptii stand intinsa pe parchet, colorand si desenand”, declara Mihai Morar.

Fetitele lui Mihai sunt si indicatoare de hituri, iar inainte de a pune o piesa la radio, Mihai o testeaza acasa.

“Sa stii ca asa este. Fetitele mele sunt radar de hituri. Daca le pun o piesa si nu le atrage atentia in primele 30 de secunde, atunci piesa asta n-are nicio sansa. Daca o asculta pana la sfarsit atunci are potential, insa daca se apuca sa danseze atunci cu siguranta este HIT”, mai spune Mihai Morar.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii “D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.