404 Not Found


nginx
Mihaela Radulescu, trasa ca prin inel la 43 de ani! Ce parere aveti de talia vedetei? | FashionLife.ro
HomeMondenMihaela Radulescu, trasa ca prin inel la 43 de ani! Ce parere...

Mihaela Radulescu, trasa ca prin inel la 43 de ani! Ce parere aveti de talia vedetei?

mihaela-radulescu-viva

Mihaela Radulescu a realizat un nou pictorial pentru revista Viva!, pe coperta careia apare ca trasa prin inel. Talia vedetei este atat de subtire incat i-a facut pe multi sa creada ca a fost prelucrata in Photoshop.

Mihaela Radulescu a dovedit inca odata ca, la cei 43 de ani ai sai, se poate lauda cu un trup senzational, rodul unui stil de viata sanatos si lipsit de griji la Monte Carlo. Vedeta apare pe coperta celui mai nou numar al revistei Viva! Intr-o ipostaza care a starnit ceva controverse pe internet.

Mai exact, talia ei este incredibil de subtire, iar multi pun acest fapt pe seama Photoshop-ului si nu neaparat pe iluzia optica oferita de palaria stransa deasupra coapselor. Pentru fotografiile din interiorul revistei, Mihaela Radulescu nu s-a sfiit sa pozeze intr-o rochie care cu insertie de matase in zona coapselor, material care i-a lasat la vedere in mod intentionat lenjerie intima.

Mihaela Radulescu va reveni pe micile ecrane in aceasta vara ca membru al juriului emisiunii estivale ce va fi prezentata de Pepe. Conform Click, ea va primi salariul de 10.000 de euro, chiar daca nu este prezentatoarea show-ului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read