mihaela-radulescu-alexandra-stan

Alexandra Stan a fost in repetate randuri umilita, iar intr-un final batuta crunt weekend-ul trecut de catre managerul si iubitul ei, Marcel Prodan. Acest nefericit eveniment a facut ca vedetele din Romania sa se solidarizeze si sa-si exprime public regretul fata de cele intamplate. Pe langa Delia, Andreea Banica sau Ellie White, iata ca si Mihaela Radulescu o sustine pe Alexandra si dezaproba cu vehementa tratamentul care i-a fost aplicat artistei de catre Marcel.

Mihaela Radulescu s-a alaturat vedetelor care au ales sa o sprijine public pe Alexandra Stan dupa ce aceasta a facut public faptul ca a fost umilita si batuta cu cruzime de catre fostul ei manager si iubit, Marcel Prodan.

Mihaela a postat pe contul ei de Facebook un mesaj prin intermediul caruia isi exprima sprijinul fata de Alexandra, dar si solidaritatea fata de femeile din intreaga lume care devin victime ale violentei barbatilor.

“Din solidaritate, din nevoia de a semnala ca astia de pe-aici suntem oameni, iar aia care bat o femeie si copii mici de ajung in spital sunt niste viermi, niste gunoaie , niste carcase cu buletin, fara nimic pe dinauntru sau in pantaloni”, a scris vedeta pe reteaua de socializare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.